ValóVilág

Elrajtolt a Villa Híradó, VV Melina és VV Barna megérintették egymást, és megható Valentin-napi üzenetek miatt sírtak a villalakók

rtl.hurtl.hu

2023. február 14. 22:20

Mutatjuk, hogy mik történtek a ValóVilág keddi adásában.

Barna a Kihívás előtti napon vlogban foglalta össze, hogy kivel milyen a kapcsolata, és hogyan értékeli a saját személyiségfejlődését a villába való beköltözése óta.


Mivel Melina és Barna TikTok videója mindössze két óra leforgása alatt több mint 142 ezer megtekintést ért el, ezért jutalomból egy szaunaszeánszon vehettek részt, ahol megtörtént az első közös érintkezésük.

Van köztünk valamiféle vonzalom

– mondta Barna miután megérintették egymást Melinával a szaunában.


Kezdetét vette egy újabb tematikus hét a villában. A villalakókra kihívások sora vár a Média héten, amit a levél felolvasása után rögtön ki is próbálhattak.


Lissza beszélgetést kezdeményezett Márióval, miután az elmúlt időszakban fagyos volt a hangulat kettejük között. A lány beismerte, hogy nem tudja, mi a baj vele, de igyekszik felnőni szerelmükhöz.

Tudom, hogy sok mindent elrontok

– ismerte be Lissza.


A #mirőlbesz? Villa Híradó hírolvasói először Erős Melina és Szellő Barna voltak, akik beszámoltak többek között Barna kiválasztásának okairól, Lissza és Márió kapcsolatáról, valamint Ákos és Rico soha véget nem érő jelpakolásáról.

Íme a Villa Híradó első része:


Megható Valentin-napi videóüzenetet küldtek szeretteiknek a villalakók. Melina könnyek közt üzent szerelmének, Daninak Valentin-nap alkalmából, a többiek pedig édesanyjuknak és nagymamájuknak küldtek videót a szerelem és a szeretet ünnepén.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#87. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk