ValóVilág

VV Barna csipkés bugyiban vonaglott, VV Melinával közel kerültek egymáshoz

rtl.hurtl.hu

2023. február 13. 21:47

Mutatjuk, hogy mi minden történt hétfőn a ValóVilágban.

Levél érkezett a villába, ami után a fiúk párt választottak maguknak. Barna mindenkit meglepett, amikor Melina mellett tette le a voksát, így vele készített TikTok videót, Márió pedig csúnyán megbántotta a szerelmét megjegyzésével.

Rossz pár vagyunk?

– akadt ki Lissza Márióra.


Barna ezután egy piknik keretén belül faggatta ki villatársait, hogy szerintük kit kellene párbajra hívnia. A srác szerint Melinával egészen másképp is alakulhatott volna a kapcsolata, ha a kezdetekkor máshogy közelednek egymáshoz. Bár a lány ezzel nem értett egyet, végül bocsánatot kért a kiválasztott fiútól, akit ezután már csak egy kérdés foglalkoztatott: vajon Reni kijátszaná a piros kendőt, ha őt hívná ki párbajozni?


A villamesteri címért nyalókát kellett nyalnia a játékosoknak, ami után Reni megemelte a kalapját azok előtt a férfiak előtt, akik ilyen sokáig tudnak nyelvmunkázni. Végül Kriszti döntött arról, hogy Rico vagy Barna legyen a villamester, ami kisebb feszültséget szült.


A villalányok erotikus táncától tátva maradt a srácok szája. Lissza, Reni, Melina és Kriszti a habok közé vetették magukat egy szál bikiniben a fiúk nagy örömére.

Íme a táncverseny szexi produkciói!


Nagyot néztek a lányok, amikor Barna egyikük csipkés francia bugyijában jelent meg az üvegfal túloldalán, Rico pedig „12 éves kisgyerekként pancsolt a vízben” a fiúk táncversenyén.

Nézd meg a produkciókat!


A táncverseny utáni buliban Lissza nem tudott igazán önfeledt lenni, mert még mindig tüske volt benne Márióval kapcsolatban, aki ezután sokkoló kérdést intézett barátnőjéhez.

Lehet, hogy vége van a kapcsolatunknak?

– kérdezte Márió, ami után Lissza sírva vonult el a nyugiszobába.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad

Címlapról ajánljuk