ValóVilág

Anyukák lóháton és durva viták – így telt a Tanya hét utolsó napja

rtl.hurtl.hu

2023. február 12. 22:36

VV Márió és VV Melina vissza nem térő lehetőséget kaptak a nézőktől, VV Barna VV Melina mellett ébredt reggel és véget ért a Tanya hét. Mutatjuk, mi minden történt a VV11 85. napján.

A villalakók a Tanya hét utolsó napján a villában lakó állatokkal oszthatták meg érzéseiket.

Márió egy igazi hazudós szemétláda köcsög

– árulta meg érzéseit VV Melina az egyik csirkének.

VV Melina legszívesebben fejbe verte volna egy farönkkel VV Máriót a viselkedése és a lányokkal való beszédstílusa miatt. De nemcsak VV Melina, hanem a többi villalakó is megosztotta gondolatait. VV Barna például azt vallotta meg, hogy sosem beszélne csúnyán nőkkel, mivel az édesapja is sokszor beszélt csúnyán az édesanyájával.


A nézők szerintem imádják, ha szenvedek a feladatokkal

 – mondta VV Ákos, ugyanis aa VV11 nézői a műsor hivatalos Instagram-oldalán szavazhatták meg, hogy melyik két villalakó fogja be a Tanya hét állatait. Így VV Ákoson és VV Lisszán volt a sor, hogy elvégezzék ezt a nemes feladatot.


Szintén a nézők szavazatai alapján két villalakó is találkozhatott az anyukájával egy üvegfalon keresztül.

VV Melina és VV Márió természetesen könnyes szemekkel fogadták a meglepetést és elmondásuk szerint hatalmas erőt merítettek már csak ebből a pár percből is.


Hatalmas meglepetéssel indult a reggel, ugynanis VV Melina majdnem kiesett az ágyból, amikor konstatálta, hogy VV Barna egész este mellette aludt. „Hogy kerülsz ide?” – riadt fel a lány.


A villalakók szavazatai alapján eldőlt, hogy VV Barna biztosan ott lesz a VV11 következő Párbaján. A jelrakáskor a srác számára is VV Reni döntése volt a legmeglepőbb, de a lány most elárulta, hogy mi motiválta döntését.


Egy alattomos álszent vagy

– VV Márió durván kiakadt VV Melinára, aki azt sem érti, hogy „hogyan lehet a világon” egy olyan ember, mint VV Márió. Ezt VV Lisszának fejtegette a lány, így hamar a srác fülébe jutott.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv melina#összefoglaló#vv barna#vv márió#anyuka#

Címlapról ajánljuk