ValóVilág

Megszavazták a legbutább villalakót, és VV Barna elgondolkozott rajta, hogy ciki-e kamerák előtt szexelni

rtl.hurtl.hu

2023. február 2. 22:18

Továbbra is a fittségről szólnak a villalakók mindennapjai, de szavazást is tartottak egymás között, illetve VV Márió és VV Dani is megbeszélték a nézeteltérésüket. Mutatjuk, mi minden történt a VV11 75. napján.

Ezúttal is reggeli tornával kezdték a napot a luxusvilla lakói, azonban ahogy telnek a napok egyre inkább látszik mindenkin a testmozgás okozta fáradtság. Ezt VV Melina esetében meg is jegyezte a villa edzője, amit a lány nem vett jó néven. „Fejre mindig ilyen unott vagy” – szólt be az edző VV Melinának.

Mialatt VV Rico egy délutáni szieszta erejéig álomra hajtotta a fejét, VV Reni és VV Barna a takaró alatt huncutkodtak.

A menet után felmerült a srácban, hogy vajon jól teszi-e, hogy ennyi kamera előtt éli szexuális életét.

Egy fontos szavazás is lezajlott a villa falai között. A villalakóknak olyan kérdésekben kellett döntést hozniuk, mint hogy ki a legbutább, legidegesítőbb vagy éppen legsunyibb közülük.

Délután a pedig egy sorversenyben mérték össze tudásukat méghozzá fiú-lány csapatra osztva. A fiúk nagy meglepetésére a végén ők maradtak alul, a veszteséget pedig VV Rico vállalata magára, amiért percekig küzdött az ugrókötéllel.

A ValóVilág 11 hatodik Párbaján VV Márió VV Danit választotta párbajellenfelének. A Kihívás után a két srác megbeszélte egymással a köztük kialakult nézeteltéréseket és megpróbálták rendezni soraikat még a megmérettetés előtt.

VV Dani végül beismerte: hibázott VV Márióval kapcsolatban.

Végül pedig eldöntötték a villalakók, hogy ki mellé állnak a VV11 hatodik Párbaján, ugyanis megalakult VV Márió és VV Dani támogatói csapata. Mindkét fél elégedett volt a végeredménnyel, sőt, VV Márió még egy tippet is kapott a nézők szavazatainak elnyeréséhez. VV Rico szerint ugyanis ha végre egy aktus is történne VV Lissza és VV Márió között, akkor nagyobb eséllyel térhetne vissza a támogatottja.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv barna#vv reni#szex#összefoglaló

Címlapról ajánljuk