ValóVilág

Szerelem és a barátság győzött a VV11 ötödik Párbaján

rtl.hurtl.hu

2023. január 21. 23:02

VV Dani és VV Melina kapcsolata révbe ért, „tömzsi” VV Márió császár lett és kiderült, hogy VV Barna vagy VV Sajti térhetett vissza luxusbörtönbe. 

„Elég közel kerültünk egymáshoz” – mondta VV Dani, aki úgy érzi, hogy VV Melina már régóta várt már a csókjára. A két villalakó már odáig jutott, hogy végre mindenki előtt felvállalták a kapcsolatukat. Miután VV Ákos ezt megtudta, izgatottságában berohant a szaunába, hogy elújságolja a nagy hírt mindenkinek.

A villa legújabb gerlepárja már reggel egymás karjaiban kezdték a napot, amit VV Reni és végignézett és volt egy-két szava is hozza.

Ha ilyen szépen haladtok, márciusra lesz köztetek valami

– mondta VV Reni.


VV Melina leköszönt a trónról és a helyére VV Márió ült, aki már az első pillanattól fogva élvezte a helyzetet. VV Kriszti azt is megfogadta az új császárnak, hogy nem fogja elítélni a hashtag és „mit besz” szavakat. Mostantól VV Máriót csakis „tömzsi” Máriónak lehet szólítani a villa új törvényei szerint.


Az újdonsült császár VV Lissza táraságában hozta meg a villa legújabb törvényeit, amit hatalmas örömmel fogadtak a villalakók.

Fú de jó császár vagy, elkapnálak

– izgult rá VV Lissza az új császárra.

Egy hatalmas bulit csaptak a villalakók a Párbajt megelőző este. VV Barna és VV Sajti az utolsó közös estéjükön vallották be érzéseiket. „Nagyon szeretlek” – borult egymás karjaiba VV Barna és VV Sajti a partin.

Beköszöntött ugyanis a demokrácia a villában: hatalmas lakodalmat csaptak ennek örömére a villalakók.

 VV Márió rövid császársága elhozta a békét és a szeretetet a villába, ezt pedig egy királyi vacsorával és hatalmas partival ünnepelték meg a villalakók.


Ezután VV Barna és VV Sajti elhagyták a villát, hogy élő adásban mérjék össze az erejüket. „A családomat választottam” – mondta VV Sajti, akinek a barátnője is megjelent a Párbajon. A srácok élő adásban mondták el gondolataikat a Párbajjal kapcsolatban és VV Sajti kapott az alkalmon, hogy a Zsanihoz is szóljon pár szót.

Ezután nem mindennapi helyzet alakult ki a VV11 ötödik Párbaján, ugyanis szinte egyhangúan minden villalakó VV Barna mellett foglalt állást. VV Kriszti egy dallal, VV Rico megható szöveggel kampányolt VV Barna mellett


A nézők végül úgy döntöttek, hogy VV Sajtinak kell elhagynia a villát, ebben a videóban megtekinthető az újpesti srác legemlékezetesebb pillanatait.


VV Barna, a VV11 ötödik párbajgyőztese a Párbaj után félmeztelenül tért vissza a villába, így fogadták a luxusbörtönben maradt társai.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv barna#vv sajti#párbaj#győztes

Címlapról ajánljuk