ValóVilág

VV Sajti vs. VV Barna: így lettek barátokból párbajellenfelek

rtl.hurtl.hu

2023. január 21. 7:30

Váratlan fordulatot tartogatott a ValóVilág 11 legutóbbi kihívása, ugyanis VV Sajti az egyik legjobb barátját, VV Barnát hívta Párbajra. Döntését sokáig emésztették a villalakók, egy ideig senki sem volt tisztában azzal, hogy milyen stratégia alapján hozta meg döntését Sajti. Lássuk, hogyan alakult a két villalakó kapcsolata az elmúlt csaknem két hónapban. 

VV Sajti hamar elnyerte a nézők szimpátiáját, már a második napon őt választották meg a legszórakoztatóbb villalakónak, így a piros kendő a nézők döntése alapján végül VV Lamintól hozzá vándorolt.


Ezalatt VV Barna még meghúzódott a háttérben – bizonyára szemezgetett a lányokkal. VV Sajti és VV Lamin között alakult ki a villa egyik első konfliktusa is: Sajtinál betelt a pohár, miután Lamin miatt nem tudott aludni a hálószobában. Felháborodásának hangot is adott, ám VV Lamin sem hagyta magát, és végül óriási veszekedés kerekedett.

Az idegesít a legjobban, hogy tiszteletlen

– fakadt ki VV Sajti.

VV Barna nem sokáig húzódott háttérbe, elkezdte az incselkedést, leginkább VV Reni és VV Piros között lavírozott, de akadt olyan pillanat is, amikor VV Anitával kezdett ki. „Belenyalnék” – így fűzte VV Anitát, miután a lány szexin beletúrt a hajába, rázta neki a fenekét, hozzá dörgölte magát, majd a kezével kezdte kényeztetni őt. VV Sajti pedig mindehhez asszisztált.


VV Sajti és VV Barna elsők között kötöttek erős szövetséget egymással, barátságuk a kezdetektől töretlen volt. Ezt olyan csínytevésekkel erősítették meg, mint amikor átverést terveltek ki VV Reni ellen:

 

VV Sajti sokáig a barátnőjéről elfeledkezve csajozott a villában. Bár végül is hűséges maradt hozzá, többször is félreérthetően viselkedett – emiatt pedig a barátnője is neheztelt rá.


Olyanyira, hogy egy videóüzenetben szakított is a villalakóval. Ezután VV Sajti élete egyik legnehezebb döntése elé került, félrevonult a nyugiszobába, hogy kikérje szövetségese, VV Barna véleményét.

Ha valakit szeretünk, akkor azért menni és küzdeni kell

– tanácsolta Barna, aki feladná a játékot Sajti helyében. Ennek ellenére a srác játékban maradt és inkább egy videóban üzent (ex)barátnőjének, illetve azt hazudta villatársainak, hogy egy családi rossz hírt közöltek vele. VV Lissza viszont érezte, hogy Sajti nem mondott igazat neki a kapcsolatáról, ezért kérdőre vonta.

 

Remélem, hogy akkora butaságot nem fogsz csinálni, mint anno

 – üzente exének VV Sajti.

Úgy tűnt azonban, hogy a karácsony elmúltával VV Sajti újra visszatért a csajozáshoz, ugyanis óriási flörttel nyitotta az új évet. Ennek dacára nem adta be a derekát VV Reni csábításának, mivel megfogadta, hogy hű marad a párjához. 


VV Barna villalétét két lány babonázta meg, VV Piros és VV Reni. Bár ebből sosem volt konfliktusa legjobb barátjával, egyszer mégis előjött az ő neve is egy intim pillanat közben.

Sajtihoz is így bújsz?

– kérdezte VV Barna, aki nem bírta türtőztetni magát VV Pirossal a nyugiszobában.


A srácok mindig őszinték voltak egymáshoz, így adódott olyan alkalom is, amikor VV Barna kiteregette titkait VV Sajtinak. A villalakó nem volt szégyenlős, és szemérmetlenül mindent bevallott a barátjának.

Mindezek ismeretében tényleg döbbenetes Sajti döntése, miszerint VV Barnával küzd meg a Párbajon. A kiválasztás után a villalakókban is kavarogtak az érzelmek. VV Ákos szerint ennél furább döntés még nem volt a ValóVilág elmúlt szériáiban, VV Márió pedig úgy gondolja, őt kellett volna kihívnia VV Sajtinak.


VV Sajti végül újdonsült párbajellenfelének, VV Barnának árulta el, hogy miért őt hívta ki.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv sajti#vv barna#párbaj#eddig történt#cikk#összefoglaló#barátság#Bulvár

Címlapról ajánljuk