ValóVilág

VV Melina és VV Dani összejöttek, VV Barna pedig elfordult VV Sajtitól – fordulatok a hatodik párbaj előtt

rtl.hurtl.hu

2023. január 20. 23:35

VV Barna és VV Sajti párbaja előtt a villalakók sorsfordító pillanatokat éltek meg: egyesek szorosabbá fűzték a kapcsolatukat, míg mások talán örökre eltávolodtak.

A villalakók a császárság rendszerében élik a mindennapjaikat, így VV Melinát ezúttal VV Dani fürdette meg. A fiú kényeztető kezei között Melinának nehéz volt tartania magát, és Dani iránti érzelmei később is mardosták, majd egy veszekedés koronázta meg a napját.

 

VV Melina és VV Reni kihallgatást tartottak, hogy megtudják az alattvalóiktól, hogy inkább VV Barnát, vagy VV Sajtit szeretnék a következő párbaj győzteseként látni. A villalakók egyértelműen kifejtették, hogy melyik fél pártját fogják.

VV Barnát egy őszinte embernek tartom

– VV Lissza elmondta a véleményét, és VV Ákos is megkérdőjelezte, hogy VV Sajti vajon igaz barátja volt-e VV Barnának.

 

VV Dani nem bírta ki, hogy ne kérje számon VV Sajtin, hogy szerinte aljas módon hozta olyan helyzetbe, amiben esélye sem volt védekezni, amikor élő adásban szúrta oda, hogy VV Melinának volt valakije a villán kívül. VV Sajti sajátos módon szerelte le:

Sokan a rossz fiúkat szeretik.

 

A császárnő, VV Melina, becsiccsentett, és feltette azt a kérdést VV Daninak, ami már hetek óta foglalkoztatta a villalakókat, és persze a nézőket is. A beszélgetésük végén VV Ákos és VV Reni arcára is mosolyt ült ki, mivel úgy tűnik, hogy megalakult a villa legújabb szerelmespárja.

 

Szerelem ide vagy oda, a legtöbb villalakót már csak a közelgő párbaj foglalkoztatja. VV Barna és VV Sajti is kaptak egy-egy megható videóüzenetet: VV Barnának az anyukája üzent, és figyelmeztető sorai közül a fiú azt olvasta ki, hogy a vesztét egy olyan ember jelentheti, akit eddig a barátjának tartott. VV Sajtinak a párja üzent, és bár Sajti megnyugodott, hogy lesz még lehetősége helyrehoznia a dolgokat, VV Barna számára ez nem volt olyan jó hír.

 

VV Barna rájött, hogy talán VV Sajti nem mindig volt vele teljesen őszinte, de nemcsak ő gondolkodott el: VV Kriszti is megfogalmazta, hogy VV Sajti lehet, hogy nem jó döntést hozott, amikor a legjobb barátja játékát tette kockára azzal, hogy párbajra hívta.

Minden percben őszinte voltál hozzám?

– tette fel a kérdést VV Barna, és úgy tűnik, hogy elvesztette a bizalmát VV Sajtiban.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv dani#vv melina#kapcsolat#vv sajti#vv barna#barátság#párbaj

Címlapról ajánljuk