ValóVilág

VV Sajti szíve szerint kiesne a Párbajon, VV Melinát pedig meghánytatták villatársai

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 22:32

Folytatódott a császárság a villában, ami egyre több izgalommal kecsegtet. VV Sajti egy videóüzenetben vallotta be, hogy mi a terve a Párbaj után. Mutatjuk, mi minden történt a VV11 61. napján.

Már kora reggel sürögtek-forogtak a villalakók és igyekeztek jó hangulatban elkészíteni a villa császárnőjének szánt reggelit, de természetesen, mint mindig, most is belecsempésztek egy kis csínytevést a korai programba. Ennek az lett a vége, hogy VV Melina behány a mennyei lakomától.

Az igazság úgy is győz

– mondta VV Barna, aki igyekezett kiállni alattvalótársai mellett. A srác úgy gondolja, hogy VV Melina csak a nézőknek mórikálja magát és valójában nem is érdekli őt társai jólléte. De nem sokáig tartott a haragja, ugyanis délutánra már négy szál cigiért felajánlotta, hogy megcsókolná a lányt. Ezt motyogva mutogatta el a villa császárnőjének, ugyanis beszédtiltásra volt ítélve az előző napi szabályszegése miatt.

A nap folyamán kisebb perpatvar kerekedett a hierarchia hét második napján, ugyanis VV Rico keményen bírálta VV Dani viselkedését és olyan jelzőkkel illette társát, ami már a srácnak is sok volt.


VV Sajti tovább vitte a dolgokat és kijelentette, hogy szerinte a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket. Ezt azért mondta, mert VV Melina és kancellárja kiosztotta az előző napi szabályszegésekért járó büntetéseket a villalakóknak. A szankciók között labdaszámolás, húsz bocsánatkérés és a beszéd megtiltása is megtalálható volt.

Az igaz szerelmet választottam

– árulta el VV Sajti arra utalva, hogy miért hívta ki VV Barnát a Kiválasztáson. VV Ákos szerint ennél furább döntés még nem volt a ValóVilág elmúlt szériáiban, VV Márió pedig úgy gondolja, őt kellett volna kihívnia VV Sajtinak.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv melina#vv sajti#üzenet#párbaj#kihívás#vv barna#barátság#vallomás

Címlapról ajánljuk