ValóVilág

VV Sajti hatalmas fordulattal hívta ki párbajellenfelét, VV Melina pedig megkezdte uralkodását a villalakók felett

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 23:19

Elindult a hierarchia hete a villában, ami a végsőkig fokozta a feszültséget a villalakók között, illetve megtörtént a ValóVilág 11. évadának ötödik kihívása is, ami váratlan fordulattal kecsegtetett. Mutatjuk, mi minden történt a VV11 60. adásában.

Úgy néz ki, hogy újra nélkülözés vár a villalakókra. „Üres a hűtő, üres a szekrény és üres minden” – vették észre a luxusbörtön lakói, akiknek újra be kell osztani az élelmet.

Természetesen nem véletlenül tűnt el minden étel a villából. Elindult ugyanis a hierarchia hete, ahol VV Melina császárnő VV Reni kancellár vette kézbe az irányítást. Már a kezdetek sem voltak egyszerűek, ugyanis minden villalakónak le kellett volna térdelnie és fogadalmat tenni a császárnő mellett, de páran nem voltak hajlandóak megtenni ezt.

Sőt, VV Reni már az első pillanatban lecsicskázta VV Barnát, VV Sajti pedig sem fogta vissza magát: kijelentette, hogy ő nem hajlandó senki előtt letérdelni a villában.

Ezután pedig elindult a lavina, már az első pillanatban megszegték a császárság szabályait a villalakók. Ugyanis amíg a császárnő és kiválasztottjai nem fejezik be a reggelit, addig az alattvalók nem kezdhettek volna neki az ételük elfogyasztásának. VV Ákos azonban türelmetlenül, magából kikelve bontotta fel az ételeket, ezzel megszegve a hét egyik legfőbb szabályát.

Nem kell félteni a villalakókat, ha kritikát kel megfogalmazniuk társaik ellen. Így tett VV Rico is, aki úgy látja, hogy a császárnak és kancellárjának „kijött az agyi szintük mutatványa”, miután olyan törvényeket hoztak a villában, amik nem tetszettek a srácnak. „Dugjátok fel a seggetekbe telefonotokat” – mondta a srác, aki szerint ostoba szabályokat hoztak VV Melináék

„Nem lehet megerőszakolni egy alattvalómat” – VV Melina császárnő majdnem lekapta VV Dani. Úgy néz ki, hogy a fiatalok csak az újonnan felállt hierarchia miatt álltak ellen egymás csábításának. És bár fefekvés előtt durván megszívatták a villalakók VV Danit és VV Melinát, ez sem szabhatott gátat a fiatalok éjszakájának: VV Dani és VV Melina a takaró alatt élvezték egymás társaságát

Míg a császár és kancellárja VV Ákossal közösen lakomázott, az alattvalók órákig várták, hogy elkezdhessék a vacsorájukat. „Heten éhezünk két órája” – kelt ki magából VV Sajti az éhség miatt.


Végül pedig egy döbbenetes kihívásnak lehettünk szemtanúi: VV Sajti megnevezte párbajellenfelét, és eldőlt, hogy kik fognak összecsapni a VV11 ötödik Párbaján.

 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv sajti#kihívás#párbaj#vv barna

Címlapról ajánljuk