ValóVilág

A villalakók taktikáztak, majd kiválasztották a következő Párbaj biztos résztvevőjét

rtl.hurtl.hu

2023. január 14. 22:29

A villalakók hatalmas találgatásokba kezdtek, mivel számtalan olyan konfliktus alakult ki a villában, ami miatt többen is azt érezték, hogy a villában töltött napjaik a végéhez közelednek.

A luxusbörtön lakóinak minden gondolata a Kiválasztás körül forogott, így VV Márió és VV Lissza is elvonultak sutyorogni a szaunába, hogy megosszák a terveiket.

Ne lehessünk kiszámíthatóak

– Márió és Lissza több nevet is említett, akikre szerintük érdemes lenne rárakni a jelet.

 

Az órák alatt is változatlan volt a téma: VV Robi arról kérdezte őket, hogy szerintük kinek van esélye megnyerni a játékot. VV Melina nem sejtette, hogy milyen balhé robban ki VV Márió és VV Sajti között, amikor leült a fodrászszékbe, és becsatlakozott a két fiú vitájába. 

Én látok át egyedül mindent, te madár!

– VV Máriónak határozott véleménye volt VV Sajti viselkedéséről.

 

VV Márió és VV Sajti konfliktusa tovább eszkalálódott, amikor a villalakók a legnagyobb csalódásaikat osztották meg egymással. A fiúk olyannyira összevesztek, hogy már maguk előtt látták a kapcsolatuk végét is:

# Ez jövőhéten egy párbaj, nem?

– VV Márió készen állt a küzdelemre.

 

VV Barna és VV Melina is durván összevesztek, amikor VV Melina szerette volna megtudni a fiútól, hogy miért kritizálja VV Renit folyton, azonban Barna inkább VV Daniról kezdett el beszélni, és a heves vitában már a teste is jelzett.

Tudod ki az utánfutó? Te vagy!

– VV Barna szerint nem VV Dani a villa utánfutója, hanem Melina.

 

A sulirádió pörgött tovább, VV Krisztire és VV Ricora került a sor, akik VV Sajtit hívták meg vendégnek. Sajti inkább VV Danira terelte a témát, és érdekes javaslatot fogalmazott meg a hajával kapcsolatban, de Rico is fura dolgot mondott Krisztinek:

Nekem is büdös a szám, meg neked is

– a fiú szerette volna, ha mindketten kiöblítik a szájukat a rádiózás előtt.

 

A Kiválasztás előtt a villalakóknak lehetőségük volt visszatekinteni az elmúlt időszak konfliktusaira, amikből volt bőven: VV Melina és VV Kriszti, VV Sajti és VV Márió is egymásnak feszültek, de több kisebb vita is kialakult a villában.

 

A Kiválasztás előtt a villalakók végignézték a Technikum hét legviccesebb pillanatait is. Szintfelmérők, végtelen sok tanulás, vizsgák, és még egy bukás is belefért a játékosok egyik kedvenc hetébe.

Nemcsak a vaktérkép a vak, hanem én is

– VV Lissza mellett a többi villalakó is megtalálta azt a tantárgyat, amivel a legtöbb gondja akadt.

 

Elérkezett a ValóVilág 11. évadjának ötödik Kiválasztása, és a villalakók döntöttek. A szavazás kimenetele sokáig kétséges volt, meg VV Sajti és VV Melina fej-fej mellett haladtak.

 

A játékosok közül VV Sajti kapta a legtöbb jelet, így ő már biztosan részt vesz majd a ValóVilág11 ötödik Párbaján.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#kiválasztás#villalakók#taktika#párbaj#vv sajti#konfliktus

Címlapról ajánljuk