ValóVilág

A női nemi szerv rejtelmei, Sajti vallomása és egy újabb balhé a villában – ez történt a VV11 szerdai Összefoglalójában

rtl.hurtl.hu

2023. január 11. 22:40

A Technikum hét ismét vicces pillanatokat okozott, tovább folytatódott a sulirádió, Lisszát sokkolta Márió kislánya, Sajti pedig tiszta vizet öntött a pohárba. Mutatjuk, hogy mi minden történt legutóbb a villában!

Lissza saját bevallása szerint nem tudta kezelni a helyzetet, amikor kiderült, hogy Máriónak van egy gyereke, az érzései azonban változatlanok a srác iránt.

Lesokkolódtam

– így reagált a lány, amikor megtudta, hogy Máriónak van egy kislánya.


Az első órán az osztályfőnök arra kérte a villa diákjait, hogy nevezzék meg azon társaikat, akik erkölcsileg a legközelebb, valamint legtávolabb állnak tőlük. A sorrend felállítása és az indoklás azonban konfliktust szült a villalakók között, így Lissza és Rico vitájától volt hangos az osztályfőnöki óra.


Matematika órán korsó sörökkel tanultak számolni a villalakók, biológia órán pedig a női nemi szervvel ismerkedtek meg a villa diákjai. Dani nem találta a szeméremdombot, Lisszának a kisajkakkal gyűlt meg a baja. A lány ezután megsértődött, hogy nem kapott pluszpontokat a tanártól, ezért inkább felállt a padtól, és elvonult a szobába.


Rico és Márió sem tanulta meg Kölcsey Ferenc Huszt című versét, ezért a tanárnő kiküldte őket a magyaróráról, hogy magolják be a sorokat. A két srác inkább pihenéssel töltötte az időt, ezért büntetés várt rájuk.

Számomra a vers az olyan, mint önnek a kardántengely

– mondta Rico, aki hülyeségnek tartja az irodalmat.


Barna és Sajti a szaunában beszélték ki Melináékat. Barna szerint egyértelmű, hogy Melina a góré a másik csapatban, akik az udvaron ülve latolgatták az esélyeket a kiválasztás és a következő párbaj kapcsán.

Nagyon szúrják a szememet

– mondta a srác.


A nézők szavazatai alapján a villamesteri címet Melina kapta, majd a villalakók elkezdtek tanulni a másnapi vizsgára.

Puha, meleg, nedves terep, melyet én féltve őrizgetek

– kezdte Kriszti hüvelyről szóló versét, Reni pedig a millimétert próbálta értelmezni.


Ezúttal Sajti és Melina vezették a sulirádiót, akik a villabeli történésekről tudósítottak a villában. Szerintük Barna lett a kendő után futó gyalogkakukk.

Itt tudod meghallgatni a műsort:


Sajti ezután felfedte a titkát, és a nyugiszobában mesélt Krisztinek és Ricónak a szakításáról. A srác szerint ő fog legközelebb párbajozni, de ha nem lesz ott Zsani a közönség soraiban, fel fogja adni a játékot.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#53. rész#összefoglaló#technikum hét#iskola#vita#balhé#vallomás

Címlapról ajánljuk