ValóVilág

VV Dani lett a villa utánfutója, és VV Reni faképnél hagyta VV Barnát – ez történt a ValóVilág 50. napján

rtl.hurtl.hu

2023. január 8. 22:55

VV Piros távozásával már csak a legjobb 10 versenyző küzd a főnyereményért. Mutatjuk, hogy hogyan telt a Párbaj napja a villában!

A Párbaj reggelén hatalmas boldogság volt a villában, ugyanis egy hét nélkülözés után végre visszakaptak minden földi jót a luxusbörtön lakói. „Csordultig van a hűtő gyerekek” – bújtak ki a bőrükből az élelmiszerek és a bútorok láttán.


Mindeközben VV Piros csalódottan kezdte a reggelt, még az ellátmány sem tudta feledtetni vele a Párbaj közeledtét.

Bejöttem sírni, hogy ne lássák a többiek

– mondta a lány, majd a nyugiszobában öntötte ki a lelkét VV Lisszának és VV Máriónak. Ez idő alatt VV Reni a dohányzóban beszélte ki érzéseit VV Barnának, aki nem érti, hogy miért szerelmes belé VV Piros.

A villalakók ezután megszavazták, hogy ki legyen a villa utánfutója, azonban a szavazást megelőzően még jól összevesztek egymással.

Piros utánfutója vagy Bibi hiányától szenvedve

– osztotta ki VV Melina VV Krisztit. Végül VV Danit szavazták meg, aki meg is kapta méltó ajándékát: egy piros kis sapkát egy utánfutóval a tetején.


A Párbaj után, mint már tudjuk VV Reni tért vissza fölényes győzelemmel, így VV Piros támogatóinak el kellett fogadniuk a vereségüket. Az egyik legnehezebb helyzetben VV Barna volt, aki elképesztően nagyot csalódott, amiért eddig mind a négy Párbaj alatt a kieső csapatát erősítette.

Mivel kialakult a top 10-es mezőny, a villalakók kaptak egy adag ellátmányt a Párbaj utáni partihoz, azonban a szomorú VV Barna azzal kezdte a bulit, hogy intézett pár őszinte szót a kiesett lány fotójához. És ezután hiába próbálta megbeszélni a nézeteltéréseket VV Renivel, a lány hamar faképnél hagyta a fiút.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv barna#vv piros#vita

Címlapról ajánljuk