ValóVilág

Földön fetrengő párbajgyőztes és búcsúzó kismalac – így telt a VV11 negyedik párbajnapja

rtl.hurtl.hu

2023. január 7. 23:26

Cucu malac reggeli erekcióját egy csavart fagyihoz hasonlították a villalakók, a nézők pedig megszavazták, hogy VV Reni vagy VV Piros térhet-e vissza a luxusbörtönbe. Mutatjuk, mi minden történt a ValóVilág 49. adásában!

„Mekkora farka van!” – hangozott el kora reggel a villában. Persze csak Cucura, a kismalacra értették a villalakók, akik VV Márióhoz és egy csavart fagyihoz hasonlították a malacka péniszét. Nem sokkal ezután viszont szomorú búcsút vettek a kismalactól, ami VV Barna számára fájt leginkább. Szerinte ő volt az egyik, aki a legjobban szerette a kisállatot és apjaként viselkedett vele.


A párbaj napját megelőzően a villalakók összeültek és felfedezték a nyelvünk szépségeit is: 

Ejakuláció, evakuláció, ovuláció

– ismerkedett meg VV Lissza a magyar szavakkal.


VV Piros a Párbajt megelőző időszakban kifestette pirosra a fiúk körmét, hogy ezzel is erőt merítsen az esti párbajra. A körömfestés felhőtlen szórakozásnak bizonyult, viszont utána jött csak a feketeleves. VV Piros ugyanis bevallotta, hogy VV Barna csak azért feküdt le vele, mert nem szerette volna, hogy őt vigye ki párbajra a lány.

VV Reni is remekelt ma, aki bevallotta, hogy harminc húzással kényeztette VV Barnát.

Húzogattam fel-le, de végtermék hiányában abbamaradt a produkció

 – vallotta be VV Reni, aki egyébként mosolyogva fogadta a róla szóló „feljelentéseket.”


Kiderült ma az is, hogy VV Melina annyira bízik a számára legfontosabb villalakóban, hogy szerinte még VV Barna ellen is visszajönne, ha Párbajra kerülne sor. A beszélgetés során VV Barna elárulta, hogy ráhajtana VV Melinára, és érte még párbajra is vinné VV Danit.


Az este végén pedig megrendezésre került a ValóVilág 11. évadának negyedik párbaja is. VV Piros és VV Reni kézen fogva vitáztak élő adásban és itt tekinthető meg az a jelenet, ahogy éppen a szerelmi háromszögükre reagál a két lány.

A vita mellett a Párbaj elengedhetetlen része az is, hogy a villában maradt játékosok közül egy-egy ember kampányolhat a párbajozó társa mellett. VV Kriszti például saját verssel tette ezt meg VV Piros mellett, VV Melina pedig egy szívhez szóló monológgal állt ki VV Reni mellett.

És úgy néz ki, hogy VV Kriszti verse nem volt elég hatásos, ugyanis a Párbaj eredményeképpen VV Pirosnak kellett távozni a versenyből, ami egyet jelent azzal, hogy VV Reni térhetett vissza a luxusbörtön falai közé.

A lány nem akárhogyan fogadta győzelmét: konkrétan a földön fetrengett az eredményhirdetés után.


Ebben a videóban az tekinthető meg, hogy hogyan fogadták az érkezését a többiek, illetve összegyűjtöttük a VV11 negyedik párbaján kiesett játékos, VV Piros legemlékezetesebb pillanatait is, amiket a luxusbörtön falai között élt át.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv reni#vv piros#párbaj#élő adás#föld

Címlapról ajánljuk