ValóVilág

A bútorok eltűntek, az ételadagok lecsökkentek, és a zuhanyzás is problémát okozott – így telt a Nélkülözés Hetének első napja

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 23:05

A villalakókat egymás után érték a kellemetlen meglepetések, amikor a luxusbörtönből hirtelen eltűnt minden luxus. A játékosok megtapasztalták a nélkülözés viszontagságait, ami még frusztráltabbá tette őket, és több konfliktust is generált.

A villalakók szirénák hangjára keltek, majd a hálószobát elhagyva nem hittek a szemüknek: szinte az összes bútoruk és a használati tárgyaik is eltűntek, azonban az igazi sokk akkor érte őket, amikor felfedezték, hogy a hűtő is üresen kongott. Hogy visszakaphassák a dolgaikat egy csengős játékban kellett részt venniük, ami VV Márió szerint gyorsaságot és számismeret igényel, de szerencsére neki mindkettő kiváló.

 

A nélkülözés miatti stressz már az első napon konfliktust generált, mivel VV Kriszti szóvá tette, hogy VV Márió horkolása miatt nem tud aludni, pedig a feladatok teljesítéséhez muszáj lesz kipihenniük magukat. A fiú persze ezt kikérte magának, és össze is vesztek.

Elmúlt a szappanopera hét, valaki szóljon már neki

– Márió szerint Kriszti túljátszotta magát, majd a fiúval VV Lissza próbálta megértetni, hogy ezúttal nem neki volt igaza.

 

A holmijaik visszaszerzésének egy másik módja bizonyos Guinness rekordok megdöntése volt: VV Dani, VV Kriszti, valamint VV Ákos és VV Piros is megpróbálkoztak a világrekordok túlszárnyalásával. A feladatok szórakoztatónak indultak, azonban a végére inkább elkeseredtek a villalakók.

Ez lehetetlen!

– némelyik feladat hallatán el sem hitték, hogy ez bárkinek is sikerülhet.

 

Az üres villában nem volt sok tennivaló, így VV Dani és VV Melina privát beszélgetésbe kezdtek, és Melina megdöbbentő dolgot tudott meg Daniról. A fiú bevallotta, hogy a kinti párjának nem árulta el, hogy beköltözik a villába, ami nagyon meglepte Melinát, mert nem gondolta volna, hogy a fiú képes ilyesmiről hazudni.

Hogy titkolhattad el a saját nőd elől?

 

A nélkülözés enyhítésére egy szerencsehozó kismalacot is kaptak a villalakók, ami láttán mindannyian, de különösen VV Kriszti olvadozott. A kisállat egy ideig elterelte a játékosok figyelmét a hiányzó tárgyakról, azonban az esti zuhanyzásnál szembesülniük kellett azzal, hogy most nem állnak a rendelkezésükre olyan dolgok, amiket máskor magától értetődőnek vesznek.

 

A villalakók jól szerepeltek a csengős játékban, így a másnapot normál ellátmánnyal kezdhetik majd.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#nélkülözés hete#zuhanyzás#bútorok#étkezés#guinness rekord

Címlapról ajánljuk