ValóVilág

VV Dani szerelmet vallott VV Melinának, VV Piros és VV Barna pedig végre egymáséi lettek

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 22:50

Erősen kezdték a villalakók az új évet: VV Dani ámokfutása után semmire sem emlékezett a szilveszteri buliban történtekből, pedig bőven akadtak izgalmak az év utolsó éjjelén.

A szilveszter este rengeteg váratlan eseményt tartogatott a villalakók számára: VV Dani először VV Krisztivel smárolt, majd annyira frusztrált lett VV Melina iránti viszonzatlan szerelmétől, hogy a berendezés megrongálása után a riportszoba felé vette az irányt, azzal a szándékkal, hogy feladja a játékot. VV Melina könyörögve kérte, hogy gondolja át a döntését.

 

A lánynak sikerült meggyőznie Danit, aki másnap reggel már szinte semmire sem emlékezett az előző este történéseiből. Miután VV Kriszti, VV Ákos, és természetesen VV Melina segítettek neki feleleveníteni néhány kiemelkedő eseményt, a srácnak is eszébe jutott egy-két Melinával töltött pikáns pillanat.

Ez full kam, nem?

– Dani először nem akart hinni a fülének, meglepődött, hogy ilyen közel került VV Krisztihez.

 

Az évkezdő bulin nem csak Dani szabadult meg a korlátaitól, és szegett ezzel szabályt: mellette VV Sajti és VV Lissza is büntetést kaptak, aminek a lány egyáltalán nem örült, mivel másnapossága miatt hányással kezdte a napot.

Én ezt nem vállalom

– Lissza teljesen kiakadt és hisztizni kezdett, amikor meghallotta, hogy milyen következménnyel jár számára az, hogy az előző nap nem volt jelen egy levél felolvasásánál.

 

Az ünnepi időszak zárásaként a villalakók leszedték a díszeket a karácsonyfáról, és közben újévi fogadalmakat tettek. Azonban VV Renit inkább már a közelgő Kihívás foglalkoztatta, mivel VV Pirossal nem a legjobb jelenleg a kapcsolata. A félelmeit VV Danival és VV Melinával osztotta meg:

Egyértelmű, hogy engem fog vinni!

 

A villalakók egy őszinte, szókimondó játékot is játszottak: névtelenül hagyhattak egymásnak kommenteket. VV Máriót pletykafészeknek bélyegezték meg a társai, VV Barnával kapcsolatban pedig többen is figyelmeztetést fogalmaztak meg:

Óvakodj Barnától, mert ő itt az egyik legnagyobb taktikus

– Barna és Márió mellett VV Reni is bőven kapott kritikát a többiektől.

 

VV Piros nem hallgatott a tanácsokra, és olyan közel engedte magához Barnát, mint ezelőtt még sosem: VV Krisztinek bevallotta, hogy lefeküdt a sráccal. VV Barnának ezek után minden erejére szüksége volt, hogy ellenálljon VV Reninek, amiben VV Rico is a segítségére volt.

Akkor azért vagy így kivirulva, csajszi!

– VV Kriszti nagyon örült VV Piros boldogságának.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv dani#vv melina#vv piros#vv barna#vv reni#vv lissza#kapcsolat

Címlapról ajánljuk