ValóVilág

Drámai döntések, hangos ordibálások és elcsattant csókok– ennyi minden történt a VV11 csütörtöki adásában

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 22:47

A villa gerlepárja, VV Lissza és VV Márió durván összekaptak, elkészült A kérdések szenvedélyének harmadik epizódja és kiderült az is, hogy mi történt a szerdai kiválasztás után a villában.

„Tisztában vagy azzal, hogy kivel beszélsz?” – mondta VV Márió, aki már kora reggel veszekedéssel kezdte a napot. Ugyanis miközben a fiatalok a ValóVilág szappanoperájának harmadik epizódját írták, annyira összevesztek, hogy VV Márió idegében edzeni kezdett, VV Lissza pedig sikítva ordibált.

Mindeközben VV Piros arról panaszkodott VV Krisztinek, hogy nem elégedett meg azzal, hogy kint hagyta VV Anitát, újból próbára tenné erejét annak érdekében, hogy egy párbaj során kiejtse VV Renit.

Annak ellenére, hogy a két rendező, VV Lissza és VV Márió durván összevesztek a szappanopera forgatása előtt, félre tudták tenni nézeteltérésüket, hogy leforgassák A kérdések szenvedélyének harmadik epizódját.

Befingottam a takaró alá

– hangzik el a szappanopera harmadik részének werkanyaga alatt.

Ide kattintva tekinthető meg A kérdések szenvedélyének harmadik része, melyben még egy csók is elcsattan VV Barna és VV Piros között.

A mai Összefoglalóban kiderült az is, hogy mi történt a szerdai kiválasztás után a villában. „Állandóan sír és hisztizik” – mondta VV Ákos VV Barnának közvetlenül az élő adás után. A villalakó szerint VV Barna félreértette őt – ezt a lányoknak vallotta be a hálószobában.

Végül pedig drámai döntések árán, de megszületett VV Ákos és VV Bibi támogatói csapata. VV Ákos nagyon örült annak, hogy újra összeállt az ötös fogatuk, VV Bibi pedig tűkön ülve várta, hogy végül belépnek-e hozzá azok a villalakók, akikre nagyon számított.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#dráma#vita#kiabálás#feszültség

Címlapról ajánljuk