ValóVilág

Megható üzenetek a családtól, karácsonyfa-díszítés és ajándékozás – így telt a szenteste a villában

rtl.hurtl.hu

2022. december 24. 22:03

A villalakók és családjaik videóban üzenhettek egymásnak karácsony alkalmából. Mondanunk sem kell, hogy a hidegrázós vallomások mellett rengeteg könnyel, nevetéssel és örömmel telt a luxusbörtön lakóinak estéje.

Minden villalakó üzenhetett a családjának karácsony alkalmából. A néhol megható, néhol pedig vicces vallomásaikat a villa különböző pontjain található kamerákban mondhatták el. Lássuk, hogy ki, mit üzent!

VV Bibi

VV Bibi könnyeivel küszködve vallotta meg bűneit családjának. Karácsony alkalmából a hozzá legközelebb álló családtagjának, Ninának üzent VV Bibi, akire bármikor számíthat. „Lehet csalódtál bennem” – mondta.

VV Kriszti

Remélem nem égsz miattam - üzente zokogva testvérének a lány, aki szeretné újra látni és érezni családját és nem tud túltenni azon, hogy újra egy kamerán keresztül üzenhet csak nekik. Elárulta, hogy imádja a villalétet még annak ellenére is, hogy sokszor a szíve törik szét, hogy nem láthatja szeretteit. Búcsúképp a lány elszavalta családjának József Attila – Dunánál című versét is.

VV Lissza

A lány számára ez az első karácsony, amit nagyszülei nélkül tölt, ezért úgy döntött, hogy elnézést kért a családjától szenteste alkalmából. A rántottsajt és a húsleves nagyon hiányzik neki, nem úgy, mint a karácsonyi veszekedések. Családja mellett még egy rejtélyes személynek is üzent, akinek kilétét nem fedte fel.

VV Melina

„Remélem büszkék vagytok rám” – üzente családjának VV Melina. A lány azt is elmondta, hogy bár nem tervez még hazamenni, de ha tehetné, egy ölelés erejéig meglátogatná szeretteit. Miután befejezte üzenetét, nem bírta visszafojtani könnyeit és zokogva hagyta ott a kamerát.

VV Piros

A lány bevallása szerint hat éve családja nélkül tölti a karácsonyt. Szüleinek és a testvéreinek üzent és úgy néz ki, hogy már látja maga előtt az első helyet, ugyanis azt ígérte nekik, hogy csak márciusban találkoznak majd.

VV Reni

VV Reni könnyeivel küszködve üzent a családjának, továbbá kellemes ünnepeket kívánt a barátainak is, akiket a biztosított arról, hogy keményen fog küzdeni a játékban maradásért.

VV Márió

A fiú az üzenetében elárulta, hogy imádja a játék minden percét és kiemelte, hogy a veszekedéseket is legalább annyira szereti, mint magát a játékot.

VV Rico

VV Rico egyszerűre fogta, egyszerűen csak annyit üzent, hogy: anyukám én nagyon elvagyok, remélem te is. Emellett azért még azt is reméli, hogy egészségügyileg és anyagilag is boldogul az anyukája. Nézd meg, hogy mit üzent VV Rico családjának és barátainak karácsony alkalmából!

VV Dani

Karácsony alkalmából családjának és testvéreinek üzent VV Dani, aki reméli, hogy nélküle is megvannak az otthoniak.

VV Barna

„Kiskarácsony, nagykarácsony, anyu főztjét nagyon várom” – üzente anyukájának a villa szépfiúja.

VV Ákos

„Ahogy te is mondtad, megosztó személyiség vagyok” – mondta anyukájának VV Ákos. Ha kíváncsi vagy, hogy mit üzent még, akkor nézd meg a videót!

VV Sajti

„Életem szerelme maradsz” – mondta karácsony alkalmából az ex barátnőjének. A villalakó volt barátnője tudomására adta azt is, hogy szerelme rendületlen és továbbra is kitart mellette. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen vallomással köszöntötte kedvesét, akkor nézd meg a videót!


Végül pedig üzenet érkezett a főmanótól is, aki megható videóban köszöntötte az rtl.hu nézőit és olvasóit. Reméli, hogy mindenki szeretetben és békességben fogja tölteni az ünnepeket.

A karácsony pedig nem telhet el karácsonyfa-díszítés nélkül. Egy emberként ütöttek, faragtak, kalapácsoltak a villalakók, hogy saját karácsonyfájukkal ünnepi hangulatot varázsoljanak a villába. A munkából szinte mindenki kivette a részét: VV Rico majdnem felborította a fát, VV Barna pedig felhelyezte a csúcsdíszt.


És nemcsak karácsonyfa, hanem ajándékok nélkül sem telhetnek el az ünnepek. Piros kendőval, boxeralsóval, piperekészlettel és cukimacival ajándékoztak még egymást a villalakók. Hol könnyeikkel küszködve, hol röhögőgörcs közepette adták át egymásnak ajándékaikat. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen meglepetések találtak gazdára szenteste, akkor kattints ide és nézd meg a videó!

Végül pedig nemcsak a villalakók, hanem a családjaik is üzenhettek a luxusbörtönbe zárt szeretteiknek. A játkosok zokogva nézték végig ezeket az üzeneteket. A megható jókívánságok láttán a villalakük magukból kikelve fakadtak sírva.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk#sírás#szenteste#ünnepek#ajándék#üzenet#család#villa

Címlapról ajánljuk