ValóVilág

Erotikus bulival készültek a villalakók a párbajra, azonban a visszatérőnek nem mindenki örült

rtl.hurtl.hu

2022. december 17. 23:50

Idegesen várták a villalakók a második párbaj napját, azonban nem csak VV Pirosnak és VV Anitának volt oka izgulni, mivel a győztes kiléte a többiek játékára is hatással lesz.

A villa kettéosztása számtalan konfliktust szült, azonban amikor VV Anita csapata elrabolta VV Danit a társaitól, akkor VV Melina annyira begurult, hogy kígyót-békát kezdett kiabálni az ellenfél csapatából VV Bibire. 

Téged szeretni se lehet!

Melina csapattársai közül VV Kriszti volt az, aki jelezte, hogy ez a megnyilvánulás Melinától sem volt elfogadható, mire VV Ákos VV Krisztibe állt bele.

 

A csínytevések és a lopkodások folytatódtak, azonban VV Piros és csapata egyre nehezebben viselte, amikor már az étkezésüket is megnehezítették. 

Úgy érzem magam, mint egy rossz csöves

– VV Piros VV Barnának fakadt ki, hogy elege van az embertelen bánásmódból.

 

VV Sajti és VV Reni büntetésben részesültek, amiért olyan területekre tették be a lábukat, amiket tiltottak számukra a szabályok: egy-egy ruhaszárítót magukra kötve kellett közlekedniük mindenhova. Sajti igyekezett ebben is megtalálni a pozitívumot:

Én ki tudom lógatni a répám!

 

A nehezítéssel nem maradtak egyedül, VV Rico is kapott egy babaágyrácsot, amiért belépett a nyugiszobába. Ez azonban nem szegte a kedvüket, lelkesen álltak be a csapataikhoz előadni az indulókat, amiket a párbajozók biztatására írtak.

P, mint pozitív, kit a párbajra szíve hív

– VV Pirosék pomponlány stílusú indulót írtak, VV Anita csapata inkább a freestyle elveit követte.

 

VV Ákos kirekesztett helyzetben találta magát a csoportján belül is: először VV Reni, majd VV Melina, VV Piros és VV Kriszti is úgy vélte, hogy a fiú maga ellen fordította a társait. Piros is tartott tőle, hogy a csapata nem tart annyira össze, mint azt remélte.

Egyre többünket marja el magától

– VV Melina szerint VV Ákos nem jó irányba halad.

 

A párbaj napja előtti utolsó estén egy hatalmas bulit tartottak a villalakók: öltáncok, smárolások és szabálysértések tömkelege zajlott, az igencsak forró hangulatú partin.

Egy sztriptízbárban éreztem magam

– a lányok nem fogták magukat vissza, a villa férfijainak legnagyobb örömére.

 

A heves hangulatú buli után elérkezett a párbaj napja, így VV Piros és VV Anita támogatására is elhangzott egy-egy kortesbeszéd. VV Pirosért VV Melina állt ki, és szedte össze az okokat, hogy miért neki kell visszatérnie a villába.

A legerősebb embernek tartom.

 

VV Anitáért pedig VV Barna érvelt, aki próbálta a többieket is bevonni a beszédébe.

Villamesterként egy hárpia

– Barna nem kertelt, őszintén mesélt VV Anitáról.

 

A párbaj során VV Piros és VV Anita is elmondták a véleményüket a köztük lezajlott vitákról, és a nézők döntöttek: több, mint kétszer annyi szavazat birtokában VV Piros térhetett vissza a luxusbörtön falai közé.

 

VV Piros visszatérésének nem minden villalakó tudott önfeledten örülni: VV Rico kézjelekkel mutatta meg, hogy mit gondol a párbaj végeredményéről.

 

VV Anita sok villalakóval került bensőséges kapcsolatba, és rengeteg vidám pillanatot élt meg a társaival a villában. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb momentumait:

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#párbaj#vv anita#vv piros#kieső#buli

Címlapról ajánljuk