ValóVilág

VV Piros vs. VV Anita: „Ha nem védem meg magam, akkor ki más védene meg?”

rtl.hurtl.hu

2022. december 17. 15:28

Kettejük kapcsolata sosem volt felhőtlen, így senkit nem ért nagy meglepetésként, hogy VV Piros VV Anitát nevezte meg párbajellenfeleként. Összegyűjtöttük, hogy milyen konfliktusok vezettek idáig.

A ValóVilág 11. évadában már az első napokon kialakultak azok a párosok, akik jobban szimpatizáltak egymással, mint a többiek, így VV Piros és VV Barna között is beindult a kémia. A fiú elkezdett közeledni Piros felé, azonban VV Anita érkezése megbolygatta a szálakat, mivel Barna bevallotta, hogy VV Anita az a lány, aki a leginkább az esete. Ezt persze Anita ki is használta, és többször is szándékosan incselkedett Barnával, hogy ezzel is bosszantsa Pirost.

Én ezt baromira élvezem

– Anita és Barna olyan szexi táncot lejtettek, amitől a többieknek leesett az álla.

 

Anita nem hagyta annyiban a dolgokat, és nyíltan megkérdezte Barnát, hogy Pirossal vagy Renivel érzi magát jobban. A konfliktus tovább mélyült, amikor Anita számon kérte Pirost, miért engedte, hogy Barna intim módon közeledjen hozzá, ha nem szeretne a kamerák előtt szexuális életet élni. A veszekedés azzal végződött, hogy Anita a külseje miatt inzultálta Pirost:

Úgy nézel ki, mint egy rosszul sikerült kisfiú.

 

A lányok szinte minden feladatban egymás torkának estek: amikor a káromkodások miatt tojással a szájukban vezekeltek a villalakók, Anita tojást tört fel Piros fején, ami után a lányok egymásra dobálták a fél konyhát. 

Én láttam egyébként a szemében, hogy ő abszolút be volt kattanva erre az egész sztorira

– fogalmazott Anita, aki szerint Piros nem értette a viccet.

 

A veszekedés során többen is úgy vélték, hogy Piros elvetette a sulykot, azonban ő is és VV Rico is bent maradhattak a villában. Ennek Anita egyáltalán nem örült, és ismét beleállt Pirosba:

A kendő meg a Barna nélkül semmi nem vagy

– Anita szerint Piros csak egy megtűrt személy volt a villában.

 

VV Pirosnak VV Bibivel szintén több konfliktusa is volt, így komoly lépésre szánta el magát: megkérte a villatársait, hogy szavazzanak rá a második Kiválasztáson, hogy párbajra hívhassa azt a személyt, akit a leginkább szeretne kint hagyni: VV Bibit. A jövőbeli ellenfele megnevezésével szabályt szegett, így Piros terve füstbe ment, és Bibi lett az egyetlen ember, akit nem hívhatott ki.

 

Így, hogy Bibi védett lett Pirossal szemben, Anita kezdte érezni, hogy veszélyes helyzetbe került, ezért megpróbálta befolyásolni Pirost, és más felé terelni a gondolatait.

Meglepő lenne, és váratlan, hogyha a problémaforrásodat vinnéd ki, aki nem más, mint Reni

– Anita igyekezett a két lányt egymás ellen fordítani annak érdekében, hogy mentse a saját bőrét.

 

VV Piros nem hagyta magát megvezetni, és bár több emberen is gondolkodott, úgy döntött, hogy azt a személyt viszi ki, aki a villában szerinte a legtöbbet bántotta, VV Anitát.

Ha nem védem meg magam, akkor ki más védene meg?

 

Én számítottam erre, fel voltam teljes mértékig készülve

– Anita azt mondta, érezte, hogy ő lesz a kihívott.

A Kihívás után a villalakóknak választaniuk kellett, hogy kinek az oldalán állnak majd. VV Piros mögé Ákos, Reni, Melina, Dani és Kriszti állt be, VV Anita csapatát pedig Rico, Lissza, Márió, Bibi, Sajti és Barna erősíti majd. Barna döntése végzetes következménnyel járt, ugyanis Piros úgy érezte, hogy ezennel a kettejük barátságának vége.

Soha többet ne szólj hozzám

– tett pontot Piros kettejük kapcsolatára.

 

Párbaj szombat este 21 órától az RTL KETTŐ-n! A döntés ezúttal is a nézők kezében van, ők szavazhatnak arról, hogy VV Piros vagy VV Anita maradjon bent a villában.

Kattints ide, és szavazz!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv piros#vv anita#párbaj

Címlapról ajánljuk