ValóVilág

Múltbéli traumákat dolgoztak fel, majd kemény taktikázásba kezdtek a villalakók

rtl.hurtl.hu

2022. december 13. 23:05

VV Ákos és VV Bibi sírva tépték fel múltbéli sebeiket, VV Piros pedig már azt sem tudja, hogy kire hallgasson a villában. Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág keddi adásában.

Elindult a matek és VV Piros azt kezdte el találgatni villatársaival, hogy kivel lenne érdemes párbajoznia szombaton. A villalakók minden lehetséges opciót körbejártak annak érdekében, hogy megtalálják a legjobb embert erre a kihívásra.


VV Barna büntetőszériája folytatódott, ugyanis evés közben levette a boxkesztyűt a kezéről, ezért szintén büntetésből egy rakat bébiételt kellett megennie. Természetesen rosszul is lett a sok finom pürétől.

Folytatódott az önfejlesztési hét a villában, ami ezúttal is sokakban mély sebeket tépett fel. VV Ákos és VV Bibi fedték fel traumáit és a feladat közben kiderült, hogy a két játékos bizonyos pontokon közös, tragikus múlton osztozik.

A pszichológus szerint az üldözött szerepből úgy menekülnek az emberek, hogy felveszik az üldöző szerepét.

Szerinte valami hasonló folyamat játszódhatott le VV Bibiben is, amikor kiakadt VV Ákosra. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan estek egymás karjaiba, akkor nézd meg a videót!

VV Márió ezután a nyugiszobában kereste fel VV Bibit, hogy elismerje a lány nehéz sorsát. A fiú még az is felajánlotta VV Bibinek, hogy bármikor felkeresheti a kinti életben is, ha szüksége van segítségre.

A következő feladat, amit a villa pszichológusa adott a játékosoknak egy különleges, vezetői kompetenciákról szóló játék volt. A feladat során VV Barna és VV Márió is kipróbálhatta, hogy milyen egyszerre több villalakót kontroll alatt tartani.

A harmadik önfejlesztési feladat pedig szintén mélyre hatolt a villalakókban. A játék VV Bibiből és VV Pirosból is egy múltbéli sebet tépett fel: „Nekem kettő halott kisbabám van” – közölte VV Bibi VV Pirossal.

A párbajra készülve pedig egyre több taktikai döntést próbálnak eszközölni a villalakók annak érdekében, hogy VV Pirost segítsék, vagy éppen félrevezessék a párbajjal kapcsolatban. VV Anita például könyörtelen taktikát választott annak érdekében, hogy befolyásolja VV Piros döntését, VV Barna pedig elárulta VV Pirosnak, hogy kinek mennyivel nőtt a követőbázisa.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#vv ákos#vv bibi#vv piros#taktika#párbaj#cikk

Címlapról ajánljuk