ValóVilág

VV Márió elmesélte, hogyan talált rá édesapja holttestére, és elkezdődött az önfejlesztési hét a villában

rtl.hurtl.hu

2022. december 12. 22:47

A villalakók egy pszichológus segítségével megkezdték az önfejlesztést, VV Márió családi tragédiájáról vallott, VV Piros büntetése pedig felforgatta a villalakók életét.

Elkezdődött az önfejlesztési hét, amelynek első napján egy pszichológus tanított önismeretet és asszertív kommunikációt a villalakóknak. A tréning egyik legizgalmasabb pontja az volt, amikor a villalakók egymás életébe helyezhették magukat, így másokon keresztül láthatták, hogyan viselkednek a mindennapokban.

A második feladat már a szakember szerint is mélyebbre hatol, de arra ő sem számított, hogy olyan érzelmek törnek majd fel, mint amilyenek VV Márióból jöttek elő. A projekciós feladat során VV Márió felidézte azt a pillanatot, amikor szembesült apja halálával.

A villalakó elmesélte, hogy amikor azon az estén hazaért, megsimogatta édesapját, adott egy puszit neki, de látta, hogy már nem lélegzik.

A mentők kiérkezéséig egyedül próbálta újraéleszteni az apját, és csak annyit kíván, hogy még egyszer hallhassa tőle, hogy „szeretlek, kisfiam”.


A nap utolsó feladataként a villalakók eljátszották VV Rico és VV Reni konfliktusát. A tréning végére úgy tűnt, hogy mindkét villalakó megértette egymást, és igyekeznek javítani a kapcsolatukon.

Gusztustalan és undorító voltam

 – szégyellte el magát VV Rico, amiért csúnyán beszélt VV Renivel

De nem minden villalakónak tetszett VV Rico beismerése, VV Anita például egyenesen úgy fogalmazott, hogy szerinte a srác „csicskája lett VV Reninek, amiért bocsánatot kért”.

Végül pedig VV Piros büntetése felforgatta a villalakók életét. VV Kriszti mellett még sokan mások is úgy gondolják, hogy VV Anita lesz a következő párbaj résztvevője, miután VV Pirosnak le kell mondania arról, hogy VV Bibit hívja ki.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk#család#tragédia

Címlapról ajánljuk