ValóVilág

Szexi fehérneműk, szexfüggőség és bonyolódó érzelmi szálak

rtl.hurtl.hu

2022. december 1. 23:01

VV Barna bevallotta, hogy szexfüggő, VV Lissza szexi fehérneműben hódította meg a konyhát, VV Piros pedig nem mondott le VV Barnáról. Mutatjuk, mi minden történt a ValóVilág11 12. részében.

A villalakók szorgosan gyűjtik az Instagram-követőket, VV Lissza pedig azt eszelte ki, hogy fehérneműben fogja meghódítani a közösségi oldalát.


VV Dani és kiszemeltje, VV Melina a nyugiszobában beszélték meg, hogy mi legyen a kapcsolatukkal. Annyit elárulhatunk, hogy egy hatalmas összebújással zárták a beszélgetést.


VV Barna pedig megdöbbentő vallomással állt elő. Valaki iszik, valaki dohányzik, ő pedig szexel – vallotta be VV Barna a csütörtöki összefoglalóban. A srác elmondása szerint bármikor tud érzelemmentesen szexelni:

Lételemem a szex

– mondta.

VV Barna, VV Piros és VV Reni szerelmi háromszöge tovább bonyolódott, ugyanis miután VV Barna „kicsit berakta” VV Pirosnak, a srác nem bírta visszafogni a vágyait és a mosdóban kapta le VV Piros egyik barátnőjét, VV Renit. A „kicsit berakta” után pedig érkezett VV Barna következő kérdése: „Bekapod egy kicsit?”


Ha csak egy kis ideig is, de a kiválasztott villalakók elolvashattak pár hozzászólást, amiket a közösségi média oldalaikon kaptak. VV Melinának adatott meg a lehetőség, hogy pár villatársával megnézze ezeket a kommenteket, melyeknek a végén elsírta magát a. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan reagáltak rá, akkor nézd meg a videót!


Végül pedig a villalakók is nagygőzzel készülnek a hétvégi párbajra és a csapat már ketté is szakadt. VV Henrik és VV Melina is támogatókat toboroz és a nap végére minden villalakó eldöntötte, hogy melyik villatársukat támogatja majd a ValóVilág11 első párbaján.


Támogasd te kis kedvencedet egy szavazattal és tedd le voksod az rtl.hu-n!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv barna#vv lissza#vv piros

Címlapról ajánljuk