ValóVilág

Felszínre törő lelki traumák, könnyek és feszültség – ez történt a ValóVilág tizedik részében

rtl.hurtl.hu

2022. november 29. 23:00

Magasságok és mélységek jellemezték a villa elmúlt napját. Bibi többek szemét szúrja, ugyanakkor durva részleteket osztott meg magáról. Melina tanácsot kért a többiektől, kit vigyen párbajra, a villalakók UV testfestésben táncoltak, közben a párok közt csak úgy perzselt az erotika. Mutatjuk, hogy mi minden történt a ValóVilág kedd esti Összefoglalójában.

Míg a villalakókat a másnap gyötörte, VV Bibi úgy pörgött, mint még soha. A társait táncolva ébresztő lány – aki főnixmadárként éledt újjá hamvaiból – a buli utáni romokat látva elszörnyedt, és egy barbárok által letarolt vízparti faluhoz hasonlította a villát.

 

Ha befolyásolom picit is a játékodat, offoljál ki

– mondta VV Barna VV Pirosnak, akihez mostantól hozzá sem szólhat. A lányban ugyanis düh és csalódottság van a srác miatt, ezért arra kérte őt, hogy ne közeledjen hozzá többé.


Több szem többet lát alapon VV Melina kikérte a többiek véleményét, hogy kiderítse, szerintük kit lenne érdemes kihívnia párbajozni. Míg VV Henrik erős játékost vinne, VV Rico szerint a lánynak gyengébbet kellene választania.

Annak örülnék a legjobban, ha a Bibit innen kiraknánk

– javasolta a kiválasztott lánynak VV Piros.


Javában tart az influenszer hét a villában. A villalakóknak Schumacher Vanda árulta el, hogy egy nap alatt ki hány követőt szerzett. Kattints ide az eredményért!

VV Ákos szerint VV Bibi ezután  visszaélt a villamesteri titulussal. A lány ugyanis új szabályokat vezetett be, ami még az ivásra is kiterjedt. A fiú nem nézte jó szemmel Bibi viselkedését, nem sokra rá viszont már ő lett az új villamester.


A villalakók apait-anyait beleadtak, hogy minél izgalmasabb videókat készítsenek közösségi felületeikre. Míg VV Lissza azt igyekezett megmutatni, hogyan lehet minél kerekebb a követői „bullja”, VV Kriszti mély gondolatokat szeretett volna megosztani az őt kedvelőkkel. Az influenszerkedés azonban a fokozódó feszültség után sírással ért véget.


Az influenszer videók készítése közben olyan titkokra is fény derült, amikre eddig még soha. VV Bibi beismerte, hogy megerőszakolták őt. A lány az őt ért traumákról részletesen az alábbi videóban mesélt, majd felajánlotta segítségét sorstársainak.


VV Anita tánc közben incselkedett VV Barnával, hogy megbolygassa a szálakat. A villalakók szexibbnél szexibb táncokat lejtettek UV festéssel a testükön. Kattints ide a tüzes produkciókért!

VV Bibi és VV Ákos nyerték az UV táncos versenyt, ezért fesztivál bulit tarthattak, azonban magukon kívül csak négy párt hívhattak meg. Azoknak, akik nem kaptak meghívást, a villán kívül kell tartózkodniuk a buli ideje alatt. Így reagáltak a száműzöttek!


Szerdán este eldől, hogy kivel párbajozik VV Melina. Kihívás 22 órától az RTL KETTŐ-n. Addig is kövesd a 24 órás streamet az RTL+ felületén!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#10. rész#vv piros#vv dani#vv rico#vv reni#vv bibi#vv barna#vv anita#vv lissza#vv sajti#vv melina#vv henrik#vv kriszti#vv márió#összefoglaló

Címlapról ajánljuk