ValóVilág

Egy villalakó elbúcsúzott a VV11-től, és két új játékos is beköltözött a luxusbörtönbe

rtl.hurtl.hu

2022. november 26. 22:00

A villalakók egy pillanatig sem számítottak rá, hogy szombat este el kell köszönniük egy társuktól, ahogy arra sem, hogy új lakók is érkeznek a villába. Mutatjuk, mi minden történt a hetedik napon!

VV Piros szóvá tette kétségeit VV Barnának, hiszen úgy érzi, a srác „csajról csajra megy” a villában. Később VV Reni is csatlakozott a páros eszmecseréjéhez, és feltette a nagy kérdést VV Pirosnak:

Ha hármasban kéne csinálnunk, benne lennél?


A villalakók pezsgővel indították a reggelt, és rendesen kibeszélték a játékostársaikat. VV Bibinél egyszer csak eltört a mécses, és könnyek között mesélt gyerekkoráról a többieknek:

Anyában rengeteget csalódtam, ezért nincs önbizalmam.


Miután a lányok kisminkelték és női ruhákba bújtatták a srácokat, elképesztő produkcióknak lehettünk szemtanúi. A csajok nem is hagyhatták szó nélkül a látottakat.

Egy igazi rúdtáncos k*rvát láttam benne

– viccelődött VV Bibi.


VV Anita később félrehívta VV Barnát a nyugiszobába, hiszen szerette volna közelebbről is megismeri a srácot. VV Barna egyből bókokkal halmozta el VV Anitát.

Pont jó alakod van, szexi vagy nagyon

– kedveskedett a lánynak, és egy puszit is kiharcolt magának.


A mai napon a játékosok különböző tulajdonságokat aggaszthattak egymás nyakába, ám nem mindenkinek nyerte el a tetszését a játék. Végül óriási veszekedés kerekedett a villában, és csak úgy záporoztak a szitokszavak.

Csicska vagy!


A villalakók legnagyobb döbbenetére a nézők szavazatai alapján VV Lamin már az első héten búcsút mondott a luxusbörtönnek. 


Nézzétek meg a kiesett villalakó legemlékezetesebb pillanatait!


Miután VV Lamin elhagyta a villát, Nádai Anikóval beszélgetett a VV11 stúdiójában, ahol többek között azt is elárulta, mi lehetett a kiesése pontos oka.

Túl sokat ittam, elvesztettem a fejem.


Ezután két új villalakóval gyarapodott a villa: VV Márió és VV Dani is beköltözött a luxusbörtönbe.

Meglepő fordulatokból az adás végén sem volt hiány: megtörtént a VV11 első Kiválasztása. Végül VV Melina és VV Kriszti 3-3 szavazatot kaptak, így a villamesternek, VV Bibinek kellett eldöntenie, ki menjen elsőként Párbajozni.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#villalakó#kiesés#búcsú#vv lamin#új#játékos#vv márió#vv dani

Címlapról ajánljuk