ValóVilág

Új villalakó érkezett, VV Lamint elzárták a többiektől, VV Piros pedig kiakasztotta a féltékeny VV Bibit

rtl.hurtl.hu

2022. november 23. 23:16

Nem volt hiány könnyes szemekből, humorból és féltékenységből sem a ValóVilág legutóbbi részében. Mutatjuk, hogy mennyi minden történt a negyedik adásában!

Mivel már rögtön az első napon többen összemelegedtek a villában, így a srácok között nem maradhatott el a csajok kibeszélése sem. A villában nem igazán tudnak elbújni a lakók, így előfordul, hogy olyan is hallja ezeket a beszélgetéseket, aki ezen felhúzza magát. Most is ezt történt VV Bibivel, aki sírva fakadt, amiért VV Lamin szerint nem ő a legjobb csaj a villában.


És a balhé itt nem ért véget, ugyanis az összefoglalóból kiderült, hogy VV Lamin az éjszaka közepén felkeltett mindenkit és megtagadta a villamester utasításait is. A kiosztott feladatokat azonban igazságtalannak érezte, ezért eldöntötte, hogy kipakolja VV Bibi ruháit a közös szekrényükből.

Ez az én szekrényem!

– lakoltatta ki VV Lamin VV Bibit.

VV Lamin első napjait az alkohol és a balhét itatták át, valamint több szabályt is megszegett. És tudjuk jól: a villaszabályok áthágásáért komoly büntetés jár! Kiderült, hogy végül elzárással sújtották VV Lamint, de több villalakó is örömmel fogadta a döntést. „Végre lesz egy nyugodt éjszakám” – örvendezett VV Ákos.


A mai összefoglalóból kiderült az is, hogy ahogy az új villalakók betették a lábukat a villába, máris felkorbácsolták a kedélyeket. Leginkább VV Piros, aki nem sokkal a bemutatkozás után máris érezte, hogy VV Bibi nem látja őt szívesen a villa falai között.

Hatalmas partival köszöntötték az új beköltözőt, VV Krisztit a luxusbörtön lakói. A lány egy igazi extravagáns csajnak tartja magát, akit nem érdekel mások véleménye. Az új beköltöző azt is elárulta, hogy imádja a férfiakat és nem fogja majd vissza magát akkor sem, ha bele kell állni egy vitába. Nézd meg VV Kriszti bemutatkozó kisfilmjét!

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#negyedik adás

Címlapról ajánljuk