ValóVilág

Csak úgy röpködtek a stúdióban a beszólások, és már többen is szemet vetettek az egyik játékosra – elindult a ValóVilág11

rtl.hurtl.hu

2022. november 20. 22:30

 A ValóVilág11 megnyitotta a kapuit, és extrém karakterek foglalták el a helyüket a luxusbörtönben. VV Bibi és VV Barna is osztogatta a csípős megjegyzéseket már a beköltözés előtt, és VV Sajti is kijelentette, hogy sokan gondolják bunkónak, őt azonban ez nem érdekli.

A villalakók közül egy arc már biztosan sokaknak ismerős, ugyanis nem más, mint a Házasodna a gazda egyik feleségjelöltje, Bibi költözött be a villába. Az adrenalinfüggő lány Hollandiából jött haza Magyarországra, és mindent megtesz, hogy hazavigye a 36 milliós fődíjat.

 

VV Bibi mellé egy igazi divatdiktátor, VV Ákos érkezett a stúdióba, akinek egész határozott véleménye volt egy bizonyos ruhadarabbal kapcsolatban:

Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves

 

Következőnek VV Lamin lépett színre, aki sokakat megdöbbentett az arcát borító tetoválásokkal. A fiatal villalakó a kisfilmjében azt is elárulta, hogy mit jelentenek számára.

 

VV Lissza Barbie babaként érkezett a stúdióba, és elárulta, hogy bár szendének néz ki, igazából nagyon lobbanékony, és könnyen kiakad másokra. A csinos lány után lépten-nyomon megfordulnak a férfiak, azonban még sosem volt szerelmes.

 

VV Lissza igyekezett jó első benyomást kelteni, azonban ez nem teljesen sikerült neki, ugyanis VV Bibi már a stúdióban bevallotta, hogy egyáltalán nem érzi úgy, hogy a lánnyal elsőre megtalálná a közös hangot:

A szőke-hajúak sosem szimpatikusak

– árulta el VV Bibi.

 

A lányok közé egy igazi bajkeverő is érkezett, VV Reni, aki elárulta, hogy a kedves külseje sokakat megtéveszthet.

Igazi rosszkislány vagyok

– mondta VV Reni, akit szexi titkárnőként is láthattunk a bemutatkozó kisfilmjében.

 

Egy szívtipró is érkezett a villába VV Barna személyében, aki bevallotta, hogy tisztában van vele, hogy nagyon megnyerő a külseje. A fiatal nőfaló egy meglehetősen pikáns listát is vezet a telefonjában, amivel sok lány szívét törte már össze.

Tudom magamról, hogy baromi jóképű vagyok

– VV Barna hálás a szüleinek, hogy jó géneket örökölt tőlük.

 

VV Barna a stúdióba érkezve nemcsak megnyerő külsejét villantotta meg, de azt is bebizonyította, hogy attól sem retten meg, hogy megjegyzést tegyen a műsorvezetőre:

Én már más generáció vagyok

– a srác Puskás Petinek szólt oda, amiért nem értette az általa használt kifejezést. 

 

A fiú mellett várhatóan VV Melina is osztogatni fogja a csípős megjegyzéseket, mert már a bemutatkozásában leszögezte, hogy ő bizony kőkeményen megmondja bárkinek, amit gondol.

 

A villa legnagyobb focidrukkere, VV Sajti érkezett meg nyolcadiknak a stúdióba, aki elárulta, hogy 14 évesen ismerkedett meg először a párjával. VV Sajti azt is elárulta, hogy sokaknak nem jön be a sajátos stílusa, de őt ez nem érdekli:

Szokták rám mondani, hogy túl bunkó meg paraszt vagyok

– VV Sajti nyers modorát inkább előnyének tekinti.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#beköltözés#összefoglaló#beszólások

Címlapról ajánljuk