ValóVilág

A betyárkörte és a matekpéldák is feladták a leckét a villalakóknak – ezek voltak a VV10 legviccesebb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 7. 9:06

A ValóVilág10 powered by Big Brother jubileumi évada rengeteg szórakoztató pillanatot okozott a nézőknek. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Manuel teljesen lázba hozta a villalakókat, amikor váratlanul bejelentkezett a Villába. Mivel az egykori X-Faktor versenyző dolgozta fel Binkhy-vel és Lotfi Begivel együtt a ValóVilág10 powered by Big Brother főcímdalát, azt a feladatot adta a játékosoknak, hogy alkossanak minél kreatívabb TikTok-videókat erre a dalra. A villalakók egyből fejest ugrottak a megmérettetésbe, és megcsillogtatták tánctudásukat:   


Romantikus oldalukat is megmutathatták a villafiúk, amikor szerelmes versekkel bombázták a lányokat. Persze vicces sorokból sem volt hiány, VV Bálint például rendesen megnevettette VV Vivit a költeményével:  

Kebleid esése minden férfiszemet bombáz, ám ha közelebbről megnézem, két tejeszacskót formáz.


A villalakók a „fekete mágiába” is belekóstoltak – szó szerint. A varázslónak öltözött versenyzők bájitalokat kevertek egymásnak, amik meg is hozták a várva várt eredményt. Emlékeztek még a mágusok kotyvalékaira?


A Villában a balett-tehetségüket sem rejtették véka alá a villalakók: a fiúk egyik este tütübe bújva kápráztatták el a lányokat:


Természetesen bőven volt még a villalakók tarsolyában: egy rögtönzött koncerten furulyán és szintetizátoron játszották el a Tones and I Dance Monkey című világslágerét, amit valószínűleg maga az énekesnő is megirigyelt volna:  


Mi az a betyárkörte? Mi a tojás vegyjele? A halnak van füle? VV Merci megfejtette a kérdéseket: 


Összeállításunkból természetesen VV Robi aranyköpései sem maradhatnak ki. Többször is szórakoztatóan kommentálta VV Vivi énekhangját:  „Ha ki kell lakoltatni valakit, téged teszlek az ajtaja elé, és magától elmegy” ,de valószínűleg sosem feledjük el azt a mulatságos estét sem, amikor megbabonázva nézegette és kóstolgatta a lekváros fánkokat:

Fú, tegyem magam kettesbe!  


VV Vivi sikítozásaitól sűrűn zengett a Villa: torkaszakadtából ordítozott örömében vagy éppen félelmében, de a vicces beszólásai is emlékezetesek:

Örülök neki, hogy megismerhettem Bálintot. Rájöttem, hogy ő a Himnuszból a balsors.


A villalakók egy ideig el sem tudták képzelni, mennyien rajonganak értük a Villán kívül. Akkor tudatosult bennük először, amikor eltölthettek egy kellemes online vacsorát egy-egy rajongójukkal. A rapid randevúkon csak úgy záporoztak a bókok, VV Merci randipartnere pedig szinte remegett, amikor megpillantotta legnagyobb kedvencét:

 

Ha te is álmodoztál már arról, hogy beköltözöl a luxusbörtönbe, most itt a nagy lehetőség! Kattints ide, jelentkezz, és vidd haza a 36 millió forintos főnyereményt!   

 

#ValóVilág#valóvilág10 powered by big brother#vv10#10. évad#top#pillanat#aranyköpés#betyárkörte#matematika

Címlapról ajánljuk