ValóVilág

Erának tényleg sok Csoki közeledése?

rtl.hurtl.hu

2018. december 12. 11:56

A szerelmi viszonyok alakulása kezd kifürkészhetetlenné válni a Villában. Csoki ide-oda tologatja Renit, Hunor most már Zsuzsut szeretné meghódítani, Vivi és Krisztián pedig hangos veszekedésekkel szakítja meg az idillt.

Csoki és Reni hullámzó szerelmi életét már nehéz követni. Eleinte szórakoztak, aztán szerették egymást, majd Csoki kitalálta, hogy ez csak barátság extrákkal, és megmondta Reninek, hogy igazából ne legyen köztük semmi. Viszont ezek után is együtt aludtak, masszírozták, megérintették egymást, ami érthető módon összezavarja a fülig szerelmes Renit. Ezek után nem csoda, hogy egy ártalmatlannak induló veszekedés zokogássá és Párbajjal fenyegetőzéssé fajult el.

Csoki szerint, mivel nincsenek együtt, nem lenne szabad Reninek ennyire megsértődni és véresen komolyan venni a dolgokat, Reni viszont azt mondja, hogy mivel Csoki nem szerelmes, ő viszont igen, a fiúnak kellene, hogy több esze legyen és tarthatná a távolságot kettejük közt. Ráadásul Csoki Erával is bezárkózott a WC-be, hogy senki ne lássa a csókolózásukat, de mivel Zsuzsu és Hunor látták, ahogy elvonulnak, hamar kiderült a titok.

Hogy Era szeretne bekavarni Csoki és Reni kapcsolatába, azt már többször hangoztatták a Villában, de most, hogy volt jó néhány csók és simogatás kettejük között, egyszer csak visszakozni kezdett, mert állítása szerint nem akar Renivel összeveszni. Ezt a két lány meg is beszélte egymással, miután egymásnak feszültek, mert Era szerint Reni lenyúlta a rúzsát. A sárdobálásból végül egy megállapodás lett, hogy abbahagyják egymás provokálását és nem bántják többé a másikat.

Vivien és Krisztián továbbra is egymásra fonódva látható a nap legnagyobb részében, és hiába vannak hangos, üvöltős, asztalra csapós veszekedések, Vivi mindig visszatér Krisztiánhoz. A domináns szerepében tetszelgő fiú azonban nem viseli el, ha Villabeli barátnője valamiben ellentmond neki, így az összefeszüléseknek még koránt sincs vége. Most, hogy Krisztián Kiválasztott lett, Vivi kiborult, attól fél, hogy ugyanúgy elveszíti Krisztiánt, ahogy pár héttel ezelőtt Radicsot.

Eközben az Erával vakvágányra futott Hunor próbálja meghódítani Zsuzsut, de eddig minden erőfeszítése hiábavaló volt. Greg és Reni pár napja figyelmeztette Zsuzsut, hogy az Era-Roli-Hunor szövetség találta ki ezt a tervet, miszerint Hunor megpróbálja magába bolondítani a lányt, hogy ezzel legyengítsék és kiejtsék a játékból. Vajon Hunor kitartása meggyőzi Zsuzsut arról, hogy belemenjen a románcba?

Már csak pár nap van hátra a Párbajig, ma este kiderül, kit hív ki Krisztián és ezzel együtt az is, hogy betartja-e korábbi ígéretét és tényleg Adrira teszi-e a kék kendőt? Nézd a ValóVilág - Kihívást szerdán 22 órától az RTL II-n!

#ValóVilág#való világ 9 powered by big brother#vv#vv csoki#vv reni#vv era#vv hunor#vv zsuzsu#vv krisztián#vv vivien

Címlapról ajánljuk