ValóVilág

Nézzük, mennyire voltak elégedettek a szálloda vendégei!

rtl.hurtl.hu

2016. október 2. 17:21

A Villa egy hétig hotelként üzemelt, és vendégek lepték el a Real World Luxury Resortot. Összesen 9 külföldi látogató fordult meg a luxus hotelben, a 10. pedig Norbert volt, a kritikus.

Az alkalmazottak mindent megtettek, hogy a vendégek jól érezzék magukat, a különböző nemzetiségű pihenni vágyók pedig távozásuk előtt a vendégkönyvbe írták le véleményüket a személyzetről, és a hotel szolgáltatásairól.

Lássuk!

A filippínók üzenete:

 

 

"Kedves Nagy Testvér és lakótársak!

Köszönjük a vendéglátást!"

 -Veronika/Maria

A nigériaiak üzenete:

 

"Fantasztikus a hotel!"
   Chez Intoto

Az amerikaiak üzenete:

 

"Kedves Nagy Testvér!

Ez felülmúlta legvadabb elvárásainkat. Tényleg, bárcsak tovább maradhattunk volna. Nagyszerű csapat!"

Üdv, Bryan

Az amerikaiak üzenete:
 

 

"Kedves Nagy Testvér ház!

Úgy gondoltam, hogy furcsa lesz az, hogy mindenhol kamerák vannak, de úgy éreztem magam mint otthon a családdal. Köszönöm, hogy engedted, hogy itt lakjunk a házadban, külön köszönet Krisztiánnak a "Szörnynek" a legjobb börtön edzésért!"

Smike

Az indiaiak üzenete:

 


Az Indiából érkezett Joshi búcsúzóul az összes villalakó nevét leírta hindiül a vendégkönyvbe, sőt, néhányukról még rajzot is készített.

 

Norbert, a kritikus véleménye:

"A személyzet megpróbált egységesen viselkedni, az öltözék ezt tükrözte, ettől függetlenül, hát a modor inkább kedveskedő volt. Hogy mennyire Luxury szint, ez közel sem állja meg a valóságot. Érkezéskor lehetett látni, hogy a szoba kisebb méretű, elhelyezése praktikus...a por érzékelhető volt, ezek voltak az első gondolatok, amik átfutottak a fejemen..."

 

 

És végül, de nem utolsó sorban elétek tárjuk Vivien vendégkönyves alkotását. A szőke lány nem akarta, hogy ez a vendégkönyv úgy hagyja el a Villát, hogy ő nem ír bele semmit, de magvas gondolatok helyett Vivi egészen egyszerűen a fogkeféjét rajzolta le, és persze Somára is gondolt.

 

 
#ValóVilág#rtlii#soma#dávid#ati#evelin#zseri

Címlapról ajánljuk