ValóVilág

Vedd kezedbe telefonod és a villalakók életét!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 7. 22:00

Te dönthetsz, és ehhez pedig nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 alkalmazást és szavazni. 

Ma este történelmi pillanatnak lehetsz a részese. Sor kerül a ValóVilág powered by Big Brother első Kihívására, amit semmiképp se hagyj ki, ugyanis utána Te leszel az, aki befolyásolja majd a villalakók életét.


A ValóVilág powered by Big Brotherben újra alkalmazáson keresztül lehet befolyásolni a verseny menetét. Az applikáción keresztül tudsz szavazni a Párbajok alkalmával, illetve ezen keresztül befolyásolhatod a napi kvízekkel a feladatok kimenetelét.


Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az RTL24 applikaciót, amely elérhető IOS és Android operációsrendszerre is. Belépni az RTL Most vagy Facebook felhasználóneveddel és jelszóval tudsz majd. 

 

 


A Párbajok alatt amíg aktív a szavazás, addig a Szavazok gomb megnyomásával tudod elküldeni a voksodat. Ez idő alatt a szavazat törölhető és újra leadható.

 

 


A kvízek esetében szintén a „Szavazok” gombbal küldheted be a voksodat. Azonban itt nem változtathatod meg a szavazatot.


Újdonságsággal is találkozhatsz. Az alkalmazás Aktuális funkcióval bővült, ahol friss tartalmakat nézhetsz a Villa életéről.

#ValóVilág#rtl24#applikáció#alkalmazás

Címlapról ajánljuk