ValóVilág

Magát küldte Párbajra a VV7 utolsó Kiválasztottja

rtl.hurtl.hu

2015. február 24. 22:29

Öt lakóval bővült a Villa, Attila a pálinka mellett kutyáját és a humorát is hozta, Izáról gyorsan kiderült, hogy újra szingli, Szandika lecsapott Robin ágyára, Anett pedig begyűjtötte az első bókokat. Az élet nem állt meg, a zöld kendő is ismét gazdára lelt.

A nyugiban búcsút vettek a villalakók Fanni fotójától, amit stílusosan egy arcszoliban helyeztek el. Dóri kezdte, nem tudja, hogy lehet egy ilyen szép lányban ennyi gonoszság és irigység. Dóri azt hitte, hogy egy okos lány, aki jól látja az embereket, de rájött, nagyon nem.
 

„Szoli, pillák, hajfény, csapatom”


Jött be Robin, aki elárulta, falra mászott tőle, de nem utálja, nem haragszik rá. Reflektálva a búcsúlevélre hozzáfűzte: hisz magában, küzdeni fog.

Lacinak nem volt sok mondanivalója, szerinte kijött Fanniból a Párbajon és a búcsúlevelében az igazi énje. Közben Robin és Dóri arról dumizgattak kint, hogy vajon Robin meg tudná-e verni Lacit egy Párbajon. Dóri szerint igen.

Dennis csodálta Fanni szépségét, majd elmondta, nagyon csalódott, és nem gondolta volna, hogy a Villában fogja megtalálni a másik felét. Imádja a haja illatát, a bőre puhaságát, azt, ahogyan hozzáér. Néha idegesítette, de megszerette a lányt.
 

„Szexi vagy, de a szádat ne töltesd fel, majd én adok neki”


Zárta a mondókáját a komisz, aztán földbe gyökerezett a lába, nem tudta otthagyni Fannit.

Másnap reggel a komisz a tündérfalvi pólóját szagolgatva ébredezett, és úgy döntött, nem fogja senkinek kiönteni a szívét. Laci közben örvendezett, hogy nincs visítozás és reggeli hiszti.
 

Ki nem méltó a nyereményre?


Dóri mindenkinek gratulált, hogy benne van a TOP4-ben, majd elkezdte mondani, ki miért nem érdemli meg a fődíjat. Dennis azért, mert sokszor nem volt őszinte vele. Ő a legnagyobb érvágás neki. Laci amiatt nem méltó a nyereményre, mert sokszor megalázott embereket.
 

„Nem az a lényeg, hogy az ember mit csinál, hanem hogy bánja meg belül és próbálja jóvátenni”


Bent viszont nagyon nehéz jóvátenni, mert akkor egyből megkapja, hogy kétszínű meg színész – reagált Laci. Dóri egyet értett ezzel, sőt azt is hozzátette, amit Laci csinált, az eltörpül a Dennisék tettei mellett. Robin azért nem érdemli meg, mert erőszakos volt Dórival, amit nem érdemelt meg. És kicsit lehetne határozottabb.
 

„Én is naív vagyok, de legalább nem vagyok kiégve”


Laci következett. Szerinte Dóri azért nem érdemli meg, mert miatta kellett a szerelmével, Edinával párbajoznia. Dennis amiatt nem nyerheti meg, mert Dórival 3 hónapig jópofizott, most meg támadja, és ha ezt titkolta, mit titkolhat még? Dennis elmondta, ő itt senkiben sem bízik, még Fanniban sem bízott 100 százalékosan. Majd példát hozott arra, miért nem kétszínű, ezen Dóri ki is akadt, toltak egy mini Párbajt.



Robin azért nem érdemli meg a nyereményt Laci szerint, mert meghúzta magát a sarokban és csak a végjátékban húzott bele. Robin úgy véli, csak felvette a kesztyűt, nem stílust váltott.

Jött Dennis. Nem utálja Dórit, de nem fogja megnyerni, mert nem neki találták ki ezt a játékot. Evett, ivott, aludt, jól érezte magát, mintha egy nyuggerotthonban lenne. Robin veszte a jó szíve lesz Dennis szerint. Laciról azt gondolja, nem méltó ehhez a játékhoz, szerinte türelmetlen, és nem tiszteli az ellenfelet.
 

„Pont telibe tojom, hogy ez a három ember mit gondol rólam. Megfoghatják a véleményüket, és eltehetik déli éghajlatra”


Reagált Laci, akiről Robin is elmondta véleményét. Szerinte rosszul indította a játékot, flegma, agresszív, trágár volt és poénból gúnyolódott mások háta mögött. Sokat bántotta Edinát, és az arculatváltás is érdekes, plusz sokszor sajnáltatja magát. Laci köszönte, hogy figyel rá Robin, amúgy nem kommentálta. Dennis azért nem nyerhet, mert a Fannival való kapcsolata rossz hatással volt rá és Robint a magamutogatása is zavarta.
 

„Miért ne mutogatnám, amim van? Nem kicsi”


A villalakók úgy várták az új lakókat, mint a messiást. Megérkezett Attila, Anett, Iza, Szandika és Artúr, Attila kutyája, akit a címlaplány egyből kényeztetni kezdett.



Laci Edinát várta, Attila megnyugtatta, Edina már rég bepasizott kint. Gyorsan felcsattintották Attila pálinkáját, és kezdődött az ismerkedés.
 

„Azért jöttünk, hogy legyen egy kis humor, mert azt mellőztétek három hónapig.”


Gyorsan kiderült az is, hogy Iza újra szingli, Laci egyből kijelentette, ő foglalt.
 

„A wc szokott foglalt lenni”


Mondta oda Anett.

Laci érdeklődött, mit érzett Attila, mikor nyert.
 

„Kihúzták alólam az áramot”


Majd Laci Anettel ismerkedett, beszélgettek csillagjegyekről, életkorról, férfiakról, majd eljutottak odáig, hogy Laci szépnek látja Anettet. De gyorsan szóba jött Edina is, a nagy szerelem, a végállomás, aki miatt két kulcs kell a nyereménylakáshoz.

Bent Attila, Dóri és Szandika arról diskuráltak, jó vagy rossz, hogy Dóri Párbaj nélkül jutott el idáig. Szandika a lábából merítve ihletet, megmondta a tutit.



Dennis csábítgatta Attilát, aludjon vele, Szandikát pedig az érdekelte, lesz-e folytatása kint a Dennis-Fanni kapcsolatnak.
 

„Tudod, mit hiszek el? Amit átélek”


Szögezte le Dennis. Jött a levél, beszéljék meg, ki kivel akar aludni. Szandika lestoppolta Robint, amin eléggé meglepődött a srác. Attila kérte, küzdjön érte Dóri. Laci azért akarta Attilát, mert Edina nézi a műsort. Dóri kitalálta, ő alszik Attilával, a fiúk meg a lányokkal. Attiláért küzdöttek a legtöbben, végül Dóri nyerte meg. Laci Izát kapta, Dennis Anettet választotta, mert szimpi neki, és elég érett ahhoz, hogy jókat tudjanak beszélgetni. Attila aztán Dóri szájába adta a szavakat, így elhangzott, hogy bejön neki Attila, mint pasi. Lacinak nagyon kellemetlen ez az együttalvós téma Edina miatt.

Anett, Robin és Laci kint beszélgettek, a lány arról érdeklődött, kik jöttek be Lacinak. Először Dóri, de aztán rájött, Edina az igazi. Anett megfigyelte, hogy tök rezzenéstelen Laci arca, mikor Edináról beszél, olyan, mintha nem lenne érzés a szavak mögött. Robin egyetértett Anettel, sőt azt is hozzáfűzte, szerinte Laci csak játszott Edinával.
 

„Ki vagy te, hogy ilyet mersz mondani?”


Fortyant fel Laci, aki szerint Robin gusztustalan kárörvendő.

Kezdetét vette a VV7 utolsó Kiválasztása, de előtte még a volt villalakók tanácsait hallhattuk. Vikcsu, Reni, Ádám, Maci, Zsu, Dani, Edina és Fanni is üzent, hogy mit, kiderül ebből a videóból!

Dóri meglepődött az üzeneteken, Dennist felkavarták, Laci megzuhant, Robinnak pedig átment, amit próbáltak sugallni. Robin átadta a szuperképességét, majd kiállt a táblához, szíve szerint döntött, és Lacira tette a jelet. Dennis két emberen gondolkozott, végül Dórira tette, mert úgy érzi, kihasználta őt a lány. Laci is két emberen gondolkozott, végül Dórira tette a jelet. Dóri felszívta magát és a Robintól kapott dupla jelét Dennisre csapta. Dennisnek fel kellett használnia szuperképességét és döntenie kellett, magát vagy Dórit küldi Párbajra. Dennis végül úgy döntött, a kendőt felveszi, mert nőt nem küld ki, mert ez így férfias. 

Egy exvillalakó összemelegedett Robinnal, hogy hogy történt mindez, kiderül a szerdai Összefoglalóból!
#ValóVilág#meglepetés#vendégek#vv attila#vv anett#vv szandika#vv iza#rtlii#kiválasztás#szuperképesség#dennis#robin#laci#dóri#vv7

Címlapról ajánljuk