ValóVilág

Fanni még utoljára odapörkölt mindenkinek

rtl.hurtl.hu

2015. február 23. 22:00

A tündérfalvi ugyan nem térhetett vissza a Villába, de arról gondoskodott, hogy még sokáig téma maradjon odabent. Búcsúlevelében egyedül Dennistől köszönt el, a többiekhez csupán néhány keresetlen szót intézett.

A TOP 5 utolsó bulijából nem hiányoztak a világmegváltó beszélgetések és a könnyek sem. Pedig kezdetben még lazán, éneklős-táncis formában indult el az ereszdelahajam.



Kezdetben Fanni biztatta Dennist, hogy akkor se adja fel, ha esetleg nem ő jön vissza. A komisz viszont beismerte, hogy nem nagyon gondolkodott el azon, mi lesz, ha a tündérfalvi nélkül kell majd folytatnia a játékot.


„Lehet, hogy előjön újra a b@szd szájba csávó stílus…feltalálom magam, ha kell, eljátszok egy budipapírral is”


Majd Robin borult sírva Laci nyakába. Elkezdtek egyre mélyebb dolgokról beszélgetni, és kicsit bánták, is, hogy korábban nem hülyéskedtek annyit.



Dennisék persze úgy látták, hogy megint Laci ríkatta meg Robint. Fanni sem volt már szomjas, és ahogy ilyenkor lenni szokott, elkezdte hajtogatni a magáét. Erre már Dennisszel is összevesztek, aki szerint felesleges érzelmileg befolyásolni a másikat, Robin is rá fog jönni mindenre magától.
 

„Be vagy b*szva és hajtod a buzi igazadat”


Fanni szerint Lacinak ebből áll egy buli, hogy pszichésen nyomást gyakorol Robinra, majd amikor elérte a célját, otthagyja. Egy lassú érzelmes számra Laciból is kitört a zokogás, majd Dóri is csatlakozott a nagy öleléshez, és szolidaritásból, a konyhapult mögött guggolva ő is nekiállt zokogni.


Laci szeretett volna Robinnal és Dórival aludni, de mindenképp azt akarta, hogy Robin aludjon középen.
 

„Szeretem az Edinát, és inkább egy segglyuk érjen hozzám, mint egy punci”


Másnap reggel Dennis újságolta a másnaposan révedező Robinnak, hogy Laci mellett töltötte az éjszakát. Robinnak nem teljesen rémlettek az éjszaka eseményei, nem igazán tudta, hogy, hogy került oda. Laci persze nekiállt cukkolni:
 

„Valld be, hogy szeretsz”


A Dennis-Fanni vitának másnap is volt folytatása, hiába akarta a komisz csupán annyival elintézni, hogy „Fanninak volt baja.” A göndörke nem hagyta annyiban és próbálta megbeszélni a dolgot, már amennyire lehetett. De mindegyik csak a maga igazát hajtogatta, végül némi csetepaté árán eljutottak oda, hogy itt mégiscsak a többiek az undorító férgek.

A Párbaj előtt kezdetét vett a szokásos búcsúzás.
Laci nem igazán tudott mit mondani, hiszen egy hete már mindent elmondott. Dórinak, Robinnak, sőt még Dennisnek is csak azt szajkózta, hogy vigyázzon Fannival. Dórinak kikötötte, hogy ha nem ő jön vissza, akkor Fanni az övé, és megígérte, hogy kintről Edinával együtt támogatni fogja őt.

 
„Ebben a játékban tényleg minden megtörténhet. A barátaimból lettek az ellenfeleim, aki meg ősidők óta az ellenségem volt, arra most nem tudok rosszat mondani.”


Fanni eközben ugyanezeket mondta Robinnak és a többieknek. Dórival még volt egy utolsó próbálkozásuk, hogy megbeszéljék, hogyan jutottak el idáig, de azt már egyikük sem tudta megmondani. Az édibédi erősködött, ha visszajön, lefájtolják a konfliktusaikat. Az egyetlen ember, akinek csak jókat mondott, Dennis volt. A sírás fojtogatta, miközben megköszönte komisznak, hogy végig kitartott mellette és még akkor is őt védte, amikor nem biztos, hogy megérdemelte volna.

 

A Párbajról körülbelül 10 százalék különbséggel Laci tért vissza. Aki szerint annyi szavazat érkezett, hogy, közjegyzőt kellett hívni, hogy megszámolja őket…

Dennist szinte leforrázták, nem igazán tudott magához térni. Csendben fújta a füstöt a sarokban.


„Azért fájt a fejem, mert tele volt könnycseppel”


Azok a fránya könnyek csak nem jöttek ki, a komisz még akkor is tartotta magát, amikor a tündérfalvi a BeleValóból üzent neki. Elvonult a hálóba, hogy elemezze a szitut. Elvesztett valakit, akit imádott, szeretett, már csak egy hét van a játékból, amit ugyan sosem fog feladni, de nagyon nehéz lesz ezzel a három emberrel együtt élnie. Egyetlen kiútként azt látta:


„Lehet, hogy jobban járok, ha megtanulok magamban beszélni”


A tündérfalvi búcsúleve már csak olaj volt a tűzre, még utoljára mindenkit elküldött a búsba, a tőle megszokott stílusban. Robin sunyi, Laci egy mocsok, Dóri pedig egy kétszínű napraforgó, aki azért közeledik Laci felé, hogy Edinát ingerelje. A levélen a többség kellőképpen ki is akadt, a címlaplány szerint Fanni irigy, az üldözési mániája pedig már beteges.

 
#ValóVilág#búcsú#bánat#érzelmek#villa#dóri#robin#dennis#fanni#laci#rtlii

Címlapról ajánljuk