ValóVilág

Dögrovás és para a köbön

rtl.hurtl.hu

2015. február 21. 22:04

Ha nem lett volna elég a popiszuri, csótányok, kígyók, patkányok és varangyok lepték el a Villát. A játékosok irtóztak, küzdöttek, és persze egymásnak is ugrottak. Nézzük sorjában:

A villalakók kaptak egy tequilát és egy urnát tele jelzőkkel, hogy keressék meg, melyik kire illik a legjobban. Laci szerint Fanni öntelt, hiába van kisebbségi komplexusa, úgy jár-kel a Villában, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt. Fanni nem gondolja, hogy öntelt lenne, annak ellenére, hogy állandóan nézegeti magát a tükörben. Edinának meg csak azért mondta, hogy ő a szebb, mert a sok bántásra már nem tudott mással visszavágni. Fanni szerint Laci és Dóri is öntelt, de megtartotta a jelzőt emlékbe. Dóri az elkényeztetett szót, ahogy kihúzta, már dobta is édibédinek, mert szerinte otthon tuti sztárolva van a lány. Fanni szerint inkább Dórira illik, ő az ugyanis, aki soha nem dolgozott még életében. Dennis szerint Laci az alattomos, mert, ha részeg, akkor alattomosan (és nem alaptomosan) támad. Laci úgy gondolja, sokkal inkább Fanni alattomos, mert elfordult Dóritól. Fanni és Laci heves ordibálásba kezdett ennek kapcsán, hangos Párbajt jósolva. Édibédi nem érti, miért utálta meg őt Dóri. Fanni az érdekember jelzőt Dórinak adta, azért, mert Ádámhoz és Robinhoz is érdekből húzott. Fanni a játék végén meg is ígérte Dórinak, ha visszajön, kiviszi, és egy mozdulattal kikészíti.

Reggel Dennis és Robin is verítékben ébredt, hatodikként beköltözött a Villába a vírus. Laci próbálta kicselezni a betegséget, hisz a Párbajra minden erejére szüksége van. Dennis annyira rosszul volt, hogy poppolón szúrták egy injekciós tűvel. Nem nagyon bírta a fájdalmat:
 

„Szétszakadt a seggem tőle”


Kis gondoskodó „Fannisz” készített az ő komiszának szendvicset és teát. Dóri is megkapta a szurit, úgy dülöngélt utána, mint sánta disznó a vályú körül, zsibbadt a combja. De hát az élet nem holmi lóf*sz cicomával. Fanni közben azon pörgött, mit vegyen fel a Párbajra, föl-le kapkodta a ruhákat, Dennis tanácsát kérte, akit a betegség miatt úgy érdekelt a ruhadilemma, mint vakot a némafilm.
 

„Két csöcse kint csüng, csak oda tekintsünk”


Robin rövid Ázsia bemutatójával
lenyűgözte a többi villalakót, szakadtak a röhögéstől. A termékbemutatón láthattuk a gésa golyót, mint szexuális segédeszközt és ninja fegyvert is. Ninjaaaa!



Istenes Bence bement a Villába, hogy egy jó kis karaoke bulit
csapjon a villalakókkal. A játékosok szája azonban lekonyult, mikor kiderült, nem hagyományos dalolászás lesz. Robin kezdte, aki mustáros, lisztes, kukacos fejjel énekelte: „Ó szexi lány”. Szürreális élmény volt. Dóri küzdött a Vén Európa szövegével, miközben kígyók, kukacok, csótányok, egerek és egy plüssmaci mellé kellett benyúlnia. Nem fintorgott, végigtolta.
 

„Arra gondoltam, hogy nem élnek, mert akkor no para”


Laci beugrott a passzos gumibugyiba, előre parázott, mert nem tud úszni, de annál sokkal rosszabb dolog történt. Egy kígyót tettek ugyanis a lábához. Állítólag nem undorodik a kígyótól, de sunyi gonosznak tartja, azért remegett rendesen. Aztán sáskákat szórtak a gatyájába, miközben kukacok és egerek között lépegetett.



Sikkantott, majd a többiekre hajított a gatyájából egy adag bogarat, visított mindenki. Dennisnek egy koporsóba kellett befeküdnie, ráadásul közölték vele, nem kaptak kaját a kígyók, így ha hirtelen mozdul vagy kapkodja a levegőt, akkor egyből támadnak. Dennis énekelte: „Hiába keféltem, elhagyott a nőm”, közben pakolták rá a nagyobbnál nagyobb csúszómászókat. A komisz szerint azért bújtak hozzá a kígyók, mert szeretetre vágytak. Végül nyugtázta:
 

„A kígyók nem nyírtak ki”


Bence mikor ismertette a feladatot Fannival, a lány már zokogott.
 

„Megteszed, hogy jössz mellettem?
Egy ötezresért persze”


Érzett együtt Bence. Fanni a békától és a kígyótól rettegett a legjobban. Dóri inkább a kígyót sajnálta. A lány énekelte: „Imádlak Afrika” és cipelte a kígyót és az egeret.
 

„Azt képzeltem ő a Stuart Little kisegér, bár undorodtam tőle, megfogtam a farkát”


A békát nem merte megfogni, sokkot kapott, sírt.



Dennis bíztatta:
 

„Fogd meg, nem bánt, lehugyozom, ha lehugyoz”


Végül három szót ismételgetve: „szavannák, majomkenyérfa, kókuszdió” körbecipelte a százlábút is. Ó je Afrika!

Laci és Dóri öt-öt korongot szerzett, Dennis, Robin és Fanni pedig négyet. Robinnak kellett eldöntenie, ki nyerje a feladatot, nála Dóri volt a nyertes.

Holnap nagy nap lesz
, vasárnap ugyanis eldől, Laci vagy Fanni mehet-e vissza a Villába. Döntsd el te, szavazz az ingyenes ValóVilág applikáción!

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!
#ValóVilág#karaoke#feladat#kígyó#állatok#dennis#fanni#robin#dóri#laci#vv7

Címlapról ajánljuk