ValóVilág

Laci kezd összenőni a zöld kendővel

rtl.hurtl.hu

2015. február 17. 22:31

Edina utolsó levele jócskán felborzolta a kedélyeket és ezáltal a villabéli viszonyokat is. Úgy tűnik Dóri és Fanni barátsága végleg felbomlott, és már attól sem riadnak vissza, hogy egymást vigyék Párbajra. A Villában nemcsak a kontinensek csatája kezdődött meg, hanem a taktikázás is. Már most a kiválasztó tábla elé járultak: és a zöld kendő újabb gazdára talált.

Edina megírta az utolsó vallomását: örül, hogy itt lehetett, annak viszont nem, hogy Laci tért vissza, mert az erdélyi, tűzrőlpattant lány szeretett volna. De no para, támogatja, szereti. Robinban csalódott, ám mégis barátként tekint rá, Lacival legyetek haverok, skacok - szól az ukáz. Fanni, nem utállak, csak elviselhetetlen és erkölcstelen vagy. Dóri, légy bátrabb, állj ki magadért!
 

Amit beszéltünk Fanniról, annak örülök, mert beláttad, hogy nem kreált dolgokat állítottam.

 

Hoppácsak, Edina azért odamoszerolt a barátnőknek. Fanni azonnal előkapja Dórit: te kétszínű némber! A címlaplány megvédi magát, soha nem érezte magát kétszínűnek. Majd egy Párbajon lemeccseljük! Fanni érzi a vesztét, Dennisnek panaszkodik: nna, ezek nyilván hárman ellenem lesznek. A komisz vigasztalja, ne aggódj, majd ketten összezárunk, és megvédelek.

Eljött a reggel, valaki szenved iszonyatosan. Aki kitalálja, hogy ki, kap egy best of lacisírás videót. A facér gondolatatit Dóri tereli el, mégpedig úgy, hogy ekézi Fannit. Aki Dennis társaságában budipapírral ablakot pucol, és csicskázzák a többieket. A fiú is már kivan tőlük:
 

Le vannak ülve, mint az iszap.

 

Dóri főz, Laci nézi, Robin csatlakozik, a téma ugyanaz: Fanni egy szaralak. Dóri azt érzi, hogy „kő esett le a válláról”, Laci megjegyzi, hogy ez meglátszik a lány kinézetén is, szinte kivirult. Dóri is érzi, hogy változtak az érzései, majd színt vall Lacinak:
 

Amúgy téged meg kezdelek bírni, bazzeg!
 

A héten dübörög a kontinensek csatája, mindegyik villalakó egy-egy földrészt képvisel: Dennisé Ausztrália, Robiné Ázsia, Dórié Európa, Afrika Fannié, míg Lacié Amerika.



Naná, hogy rucikat is kapnak mindehhez, Dóri német népviseletben, Fanni fűszoknyában, Robin gésaruhában, Laci mexikói jelmezben tündökölhet,



Dennis pedig kukitakarót, vagyis kotekát kap.
 

Ádámkosztümben kell mászkálnom, méghozzá egy ekkora brokáttonival, hát ilyet még Európa nem cseszett.
 

Laci megörül, hogy újra sminkelheti Robint, ezúttal azért mert a feladat úgy kívánja. Robin annyira már nem lelkes, nincs ínyére ez a gésa-jelmez. Furcsállja a krémet, amit az orcájára kap, szentül hiszi, hogy az tuti vajkrém.



Elfogy a türelme, hogy Laci milyen élvezettel és kacajjal pingálja nővé, ezért Robin elhatározza, hogy a következő feladatról szóló levelet ő olvassa fel, és belecsempészi a személyes, Lacinak szánt bosszúját.

Laci ragasztóval erősítse fel bajszát, vagy borotválkozzon simára, és úgy tegye fel a műszőrzetet. A facér eleget téve a kérésnek, leszedi bajszát - mármint az igazit, és felragasztja az ál-bajuszt. Robin kérdi, te tényleg megcsináltad, jó, mert a levélben nem volt ilyen.
 

Örökre megtanultam, hogy meg kell nézni a levelet.
 

A fiúk miután kinevették, kisminkelték magukat, Laci indul a hajnyíróval Dennis kopaszodó fejéhez. Robin asszisztál: azt előbb ollóval kellene. Jó lesz a gép, már berreg is, Laci szakértő arccal, gondosan tologatja, alulról hátra, fentről le, Robin már az elején nevet, mert érzi, hogy ebből sem lesz Sasson frizura.



Ahogy hullik a hajréteg Dennis vállára, a komisz is egyre jobban aggódik. A múltkor a szemöldökét vágták gallyra, most meg szegény fejét.


Fanniék bosszú szagot éreznek. Dennis egyre nehezebben viseli:
 

Három retardálttal vagyok körbevéve.
 

Mexikói Laci gésa Robinnal beszélik ki Fannit. Már számolgatják a jeleket. Beszáll Dóri, megosztja aggodalmait: szerinte ő kapja a pár kiválasztó jeleit. A hálóban Fanni pingálja kedvesét, és a maradandó hatás érdekében lefújja valamilyen spray-vel. Hajlakkra tippelünk. A miértekre pedig még keressük a választ.



Mindenkinek be kell mutatkoznia, de nem úgy, hogy Amerikából jöttem, mesterségem címere… Nem, autentikusan! Dóri kezdheti is jódlizással, amiről például Fanni azt se tudja, hogy mi az. Majd kiderül, hogy Dennis se. Dóri többször nekifut, inkább csak nyekergés lesz belőle. Dennis miután nagyjából levágja, hogy mi az, ő is próbálkozik, inkább egy túlpörgött erdei bocshoz hasonlít, amit csinál. Fanninak hangja már megvan hozzá, néha még el is találja. Laci rappelve jódlizik, gésa Robin pedig sikítva. Mindegyik produkció abszolút felejthető.

Jön a bajorok kedvenc időtöltése: a sörivás, jó nagy korsókkal. Dóri az elején közli, hogy akármilyen deutcse leányka, ő ugyan egy kortyot nem iszik a folyékony kenyérből. Lacinak nincs vele gondja, gurítja, utána meg jó isteneseket büfög. Sör mellé pedig dukál a virsli is, azt is nyámmogják hozzá, hátha jobban csúszik a gyöngyöző nedű. Robin is beszáll a böfögő hadműveletbe. Fanni értetlenkedik:
 

Én miért nem tudok büfögni, valami bajom van?
 

Dennis csak néz rájuk furán, hogy neki ez nem vicces. Hogy valaki hangosan büfögjön?

Vége a versenynek, a bajor lány kihirdeti a nyertest: Robin evett és ivott többet, így ő győzött, ám az örömmámor nem tartott sokáig, mert a sebtében lenyelt falatok hamar visszafordultak. Laci kérte is a versenybírát, hogy diszkvalifikálják a győztest.

Felpörögnek az események, így már nem is kell vasárnapig várni a következő Kiválasztásig. Lilu köszönti őket, Dóri lázasnak érzi magát, de nincs mentség, ki kell menni a tábla elé. Előtte egy rövid kisfilm, az összes konfliktust láthatjuk az elmúlt két hétből. Dóri rájön, hogy most már csak egyedül Robinban bízhat.

Fanni kezdi a Kiválasztást, nem lep meg senkit: tőle kapta a legtöbb bántást, Lacira teszi. Dennis szintén Lacit küldené ki. Dóri nagyot csalódott Fanniban, így a címlaplány jelét az édibédi kapja. Laci szerint elérkezett az idő, hogy Fanni menjen Párbajozni. Robiné a mindent eldöntő jel: Laci kapja. Laci már biztosan megméretteti magát vasárnap.

Éééés, amire három, igen, három hónapot kellett várni, ami után a női társadalom majd' 90 napja sóvárog: ROBIN végre ledobta a gatyót, és megmutatta férfiasságát!

#ValóVilág#feszültség#kiválasztás#párbaj#fanni#dóri#rtlii#dennis#laci#robin#őslakosok#jódli#virsli

Címlapról ajánljuk