ValóVilág

A játékban maradásért akarnak küzdeni és nem egymás ellen

rtl.hurtl.hu

2015. február 12. 22:00

A szerelmes párbajozóknak családtagjaik üzentek, aminek a két játékos annyira nem örült, hiszen mindketten alapos fejmosást kaptak. Bevallották, hogy ugyan mindketten nyerni akarnak, de nem mindenáron.

Rögtön az adás eleje egy váratlan meglepetéssel indult. Bence ugyanis beköszönt, és a szokásoktól eltérően már most megmutatta a párbajozóknak a szavazás állását, természetesen csak fantomképekkel. A szoros állás Edinát teljesen lesokkolta.



Edina és Laci nincsenek könnyű helyzetben, hiszen egymás ellen kell párbajozniuk. Mégis két egyéni játékosról van szó, akik azért jöttek, hogy övék legyen a főnyeremény. Hogy emlékeztessék őket, miért is vannak itt, videóüzenetet kaptak a szeretteiktől. Lacinak az öccse, Edinának pedig az édesanyja üzent. Hiába látták viszont családtagjaikat, az üzenet egyáltalán nem volt kellemes érzés számukra. Mindketten úgy érezték, hogy a családjuk szerint feladták, vagy félvállról veszik a játékot. Edinát külön megviselte, hogy látta édesanyján: haragszik rá.
 

„Miért szerettelek meg?”


Az üzenetek után a szerelmespár elvonult, hogy átrágják a történteteket. Kicsit lelkiztek, hogy miért alakult ez így, és furcsa mód, most épp Lacinak kellett Edinába lelket önteni. Azt is elmondta, hogy bár azt várják tőlük, hogy küzdjenek, de maximum a játékban maradásért fognak harcolni, egymás ellen nem.

A Párbajra készülődés közben persze a külcsín is fontos, főleg Laci számára, aki még a legapróbb részletekre is ügyel, ezért megkérte Edinát, hogy nyírbálja meg az orrszőrét, a lány viszont véletlenül belevágott Laci hajába. A facér ezen teljesen kiakadt, félt, hogy foltos marad a feje, ezért bosszúból ő is belevágott Edina hajába, csak kicsit nagyobbat, mint a lány szerette volna.
 

„Neked nincs folt a fejeden, te szemétláda, megnyírtál jó keményen”


Edina felháborodva rohant be a szobába, hogy levágták a copfját, Fanni pedig a játékban talán először valóban komoly részvéttel viseltetett iránta.


„Egyikőtöket se bírlak, de azért ez bűn”


A beauty-perceken felbuzdulva Fanni is kedvet kapott, hogy megszépítse Dennist, és úgy döntött, hogy a komisz szemöldökét veszi célba először. Szép ívet rajzolt neki, legalábbis szerinte, szerelme viszont kevésbé volt megelégedve a látvánnyal.


„Olyan íve lett, mint egy sárkányrepülőnek”


Szerelemes szavak helyett, ezért meg lesz b*szva a p*csád felkiáltással indult a csatába a komisz, aki eldöntötte, először lelkiismeret-furdalást ébreszt Fanniban, majd Robin és egy elektromos borotva segítségével alaposan ráijesztettek a lányra.



A Villa édibédije a sírás határán, hisztérikusan tiltakozott az akció ellen.


 
Edina és Laci azt a feladatot kapták, hogy mondják el, ki milyen álmokkal érkezett a játékba és miért akar nyerni
. Mindketten szívhezszóló beszéddel készültek, bár Laci a többiek szerint inkább csak a sajnáltatásra játszott rá. Mindketten elsősorban a családjukat és az anyagi biztonságot emelték ki a célok közül. Dennis még kicsit el is érzékenyült Edina levelén, szerinte az diszkrét volt, mégis megható. Ezzel szemben Laci levele sokaknál kiverte a biztosítékot. Dóri szerint Laci csak üres közhelyeket puffogtatott és nem volt mögötte tartalom.

 

A kellőképpen feszült hangulatot a két producer érkezése oldotta fel. Young G és Gáspár Laci kicsit gatyába rázták csapatukat, na meg a hangulatot is.



A rapper Laci lelkét is kezelésbe vette.  Szerinte ki kéne élvezniük az előttük álló Villa-béli napokat, nem pedig szenvedni.
 

„Aurelio úgy él ebből, mint Marci Hevesen, miért nem ez lebeg a szemed előtt?”


A facér arcára egyedül a Villa-nőügyeinek felemlegetése csalt mosolyt. A rivalizálás is elég keményen folyt egyébként a két csapat között, bár természetesen mindegyik magát tartotta jobbnak. Edina jó szokásához híven megint hallgatózott, ezúttal az ellenfél próbatermének ajtaja előtt, majd jó szájízzel konstatálta, hogy az ő daluk bizony sokkal jobb!

#ValóVilág#videóüzenet#laci#edina#fanni#dennis#robin#fodrász#haj#vv7

Címlapról ajánljuk