ValóVilág

Párbaj-para után jöhetett az énekes kiteljesedés

rtl.hurtl.hu

2015. február 10. 22:00

Nagy ellentétek mellett nehéz a választás, a villalakóknak mégis döntenie kellett, ki mögé állnak majd a Párbajon. A nehéz választásokat a lila kendő-búcsúztatása is beárnyékolta kicsit, de ami ezután következett, mindenkit feldobott: kezdetét vette a Zenehét!
 

Az Edina-Laci Párbaj nemcsak abból a szempontból furcsa, mert szerelmeseknek kell megküzdenie egymással, de a támogatói csapatok kiépítésénél is beütött a gond. Akkor most a nagy ellenségek kit választanak? Nem meglepő módon nem tobzódtak sem Edináért, sem Laciért a villalakók. Ezt persze mindegyikük szóvá is tette.

Fanni viszolyogva ugyan, de Lacit választotta, őt is azért, hogy később kiejthesse. Dóri Fannihoz hasonlóan a facért szeretné később Párbajra vinni, és annak ellenére választotta őt Edina helyett, hogy rengeteg rosszat tett vele korábban. Robin azt választotta, aki közel áll hozzá – annak ellenére, hogy ez a valaki most úgy érzi, hogy hátba szúrta –, de Edina mögé állt. Dennis:
 

Ez egy nagyon tré szituésön.


A komiszt pont nem érdekelte, hogy melyikük jön majd vissza, végül Edina mögé araszolt be.

Persze a választások után azonnal egymásnak estek. Szét is oszolt mindenki: Laci-Edina hálóba be, többiek kint. A tűzrőlpattant szerint mindegyik „be van sz@rva”.

Fanni kint mérgelődött:
 

Most én vagyok a hibás, mert ő bunkerben szexelt?!


Ezek után a párbajozó szerelmesek összebújtak egy kicsit, ahol Laciból újra előtörtek a kételyei: ha kiesne, ugye Edina nem fog kihabarodni belőle? A tűzrőlpattant próbálta megnyugtatni.

Másnap reggel lassan kezdték meg az éledezést, persze Dennis könnyed egyszerűséggel összegezte a sikeres alvás terápiáját:
 

Kipihentem magam, mint a sz@r.


Edina az ébredés után egy kicsit megzuhant, ugyanis ekkor jött rá, lehet, hogy már csak egy hete van a játékban. Az pedig biztos, hogy Lacival már csak ennyi ideje maradt odabent.

Eközben Robin Dórival beszélgetett az udvaron és egyszerűen nem bírta felfogni, hogy hogyan is gondolhatják, hogy a párokat nem bolygatják, akkor ezzel az erővel csakis ők mehetnek ki a Dórival, a többiek pedig bebetonozódnak:
 

Hagyjuk, hogy izé legyen rilésönsip?


Laciék eközben tovább folytatták a tervezgetést: miközben a facér mindenképpen bosszút akar állni a többieken, Edina kitartóan akar harcolni a Párbaj után is (ha visszajön).

Back to Robin: ekkor már Dennis pszichológusba ment át és igyekezett némi zent beszélni Robin fejébe, hogy hagyja már abba az önpusztítást, ne hibáztassa magát.

És akkor ágyő lila kendő!
A villalakók érzelmes búcsút vettek a szeretett kendőtől. Mindegyikük szerelmes szavakkal dicsőítette a lilaságot, amely megannyi lufin lógva távozott el az éterbe. Laci egyedüli grincsként jelentette ki: őt aztán nem érdekli.



És akkor a semmiből megérkezett a napi-Fanni:
 

Bárcsak én is felengedhetném magam, hogy lebegjek ott fönt!


Dennis még mindig Laci duzzogásán pörölt, fel is tette a kérdést: „vajon ha ez visszajön, akkor ki fog vele beszélgetni?”.

Ezután jöhetett a zenei kiteljesedés: Gáspár Laci és Béci, alias Young G érkeztek a Villába. Béci rögtön próbálta nyugtatgatni Edináékat: nem nagy cucc, hogy egymás ellen mennek, ez úgyis egyéni játék. Edina persze rögtön kontrázott: mi lett volna vele, ha a tesójával, Gigivel kellett volna kimennie? Béci csak röhögött:


Semmi. Kint hagyom a f@szomba!


Ezek után jöhetett a feladatok kiosztása, két csapatra osztják a lakókat – persze nem csak úgy lazán, itt bizony teljesíteni kell: casting következik, kérem szépen! Utána pedig komoly dalokat csinálnak majd.

De ne szaladjunk előre, jöjjön a próba. A producerek leültek a kanapén, felvésték a neveket és jöhettek a produkciók.

Elsőként Laci érkezett
– aki édesanyjának küldte Dopeman egyik számát. Béci nyomta az alapot, így a ritmus szekció is megadatott a facérnak, aki neki is kezdett a rappelésnek. Persze egy idő után kicsit belekavarodott az ütembe, de Laci rögtön megnyugtatta, hogy még ő se tudná lekövetni Young G beatboxolását.

Laci visszaérve a hálóba rögtönzött duettet tartott szerelmével, és jól meg is pörgette:



Dóri volt a második, énekelt, de zavarba jött a producerek figyelő tekintetétől. Ezért a srácok megpróbálták azzal megnyugtatni, hogy a konyhából hallgatták a produkcióját.

Utána Edina volt a soros, aki annyira izgult, hogy Laci alig bírta kierőszakolni a nappaliba. Mivel Edina imád énekelni, ezért nagyon izgult a fellépés miatt. Laci eközben bekuckózott az ajtó mellé, hogy minél jobban hallhassa a tűzrőlpattantat.


Ilyenkor rám jön az elérzékenyülés.


Mondta Robin, miután végighallgatta Edina produkcióját. Utána persze trappolhatott is ki a producerek elé, és jöhetett az előadás. Leállíthatatlanul tolta.

Majd érkezett az édibédi. Fanni már előre felkészítette Laciékat, hogy neki aztán nincs hangja. Persze minden zenét meghallgat, kivéve a funky-t. Laci nézett is nagyokat:
 

Beszélgess vele te.


Lökte oda Bécinek. Persze nem hagyta ennyiben a dolgot, rögtönzött funky-órát tartott Fanninak, aki ezek után rácáfolt saját magára, és lenyűgözte Béciéket.

Dennis szokásos mozdulatsorával indított:



Utána pedig ének helyett inkább a rap világát hódította meg. Majdan pedig Young G-t puhította meg egy Young G számmal. Ravasz.

A produkciók után jöhetett a válogatás. Laci választotta Robint, Dórit és Edinát, Béci pedig Dennist, Fannit és Lacit. A feladat pedig az lészen: csapatokként fel kell sorakozniuk egymás ellen, és meg kell mondaniuk, hogy miért is lesznek jobbak ők, mint a többi.

És akkor Fanni:
 

Young G olyan hangot csinál nekem, besz@rtok!


Persze Bence sem maradhatott ki az énekes buliból, és Ti sem maradhattok ki az ő bulijából. Jöjjön hát Ő a napló megkoronázásaként:
#ValóVilág#casting#producerek#young g#gáspár laci#dalok#ének#rtlii

Címlapról ajánljuk