ValóVilág

Robin taktikából még a sminket is bevállalta

rtl.hurtl.hu

2015. február 5. 22:08

Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

Az éjszaka kényeztetésben gazdag lett volna, mármint a Fanni-Dennis páros szemszögéből, azonban a masszír-partinak hamar végeszakadt, miután a halk cuppogásaikkal kiborították az aludni vágyó Dórit. Fanniék nem akarták húzni a címlaplány idegeit, úgyhogy szétrebbentek és mindenki nyugovóra tért.
 
Másnap reggel azonban folytatódott a torzsalkodás Dennis és Dóri között. Felkelés után nehéz a kommunikáció, mint tudjuk, és pont ez okozta az újabb ellentetéteket. Nem is kellett hozzá sok, hogy kirobbanjon a teregess ki – ne idegesíts háború. Csönd, nem csönd? Ekörül forogtak a szavak, és mind a ketten hamar elküldték egymást melegebb éghajlatra. Dennis persze bölcs Yodaként próbálta megbékíteni a lányt az udvaron, de Dóri nem adta könnyen magát.
 
Ezek után Fannit Edina sokkolta a fürdőszobában a műszempilla-érdeklődésével. Eddig csak szidták érte, hogy ilyenekkel pepecsel, most meg persze neki is kellene. “Engem szidnak, holott ő ugyanazt csinálja, mint én”. Dóri – ekkor már túllépve a Dennis balhén – levonta a következtetést: a nők már csak ilyenek, ha irigyek. Fanni pedig:
 

Mégis megtetszett a műszempilla, mi? Te, szégyentelen!

 
Fanni és Dennis a Párbaj taktikák kibeszélése után egymásra gerjedtek a konyhában. Fannit idézve: belé bújt  a kisördög, úgyhogy gyorsan elvonultak a nyugiszobába egy újabb masszázsra. Fanni gyorsan ledobta magát a földre, megtáncoltatta a popsit:



Dennis gyorsan rá is ugrott és kezdődhetett a krémezés, majd a Dennis-kiborulás Fanni újabb “Fogytam?” kérdésén.
 

Jó alakod van! Hányszor hangsúlyozzam?!
 

A simi-simiből hamar komolyabb dolgok alakultak ki, Dennis nagy boldogságára. Azonban a popitakaró nem megfelelő mozgatása miatt hamar abba maradt a dolog. Fannit nem érdekelte a takaró, Dennist viszont – most az egyszer – igen. Ebből kirobbant az újabb háború: Fanni levonta a következtetést, hogy Dennis nincs úgy ráizgulva, mint ő rá. És imígyen végeszakadt a szexiskedésnek. Kell a popitakaró vagy nem? Dennis teljesen elborult, hiszen ha előre tudja, hogy Fannit sem érdekli többé a dolog, akkor aztán bárhol ráugrana.
 
Dennis ezután Lacival próbált túllendülni az újabb veszekedésen, amelynek Laci többek között ezzel a mondattal vonta le a lényegét:
 

Olyan, mintha menstruálna minden percben!

 
Dennis végül Fanni után ment, hogy kibéküljenek. Hirtelen rányitott az édibédire, aki éppen elmerülten ingázott. Ugrott is nagyokat, amikor rárontott a komisz, aki kicsit másra gondolt az ijedtséget látva:
 

Mi van, masztiztál?

 
Persze nem, csak az inga.
 
Laci gondolt egyet és kitalálta, hogy a KSZ-vezetőjeként kötelezi Robint, hogy nőnek sminkelve gyúrjon. Elege lett már ugyanis abból, hogy Edinának a mániája, hogy kisminkelhesse, így gyorsban letudta Robin bevonásával a dolgot. Edinát se kellett sokáig győzködni, azonnal elkezdte tervezni Robin átalakulását. Laci pedig izgatottan a tűzrőlpattant keze alá dolgozott, így Robin gyors szépülésnek indult.


 
Robin buddhistaként tűrte, hogy Laciék “hülyét csináljanak belőle”, persze megvolt rá a magyarázata: ha egyszer úgy adódna, hogy egy Párbajon egymásnak feszülnek valamelyikükkel, akkor ez egy tökéletes indok lesz majd ellenük. Fanni persze rögtön levágta, hogy taktikából hagyja magát így kisminkelni. Nem bírta ugyanis elképzelni, hogy ennyit érne a srácnak a kondizás. Így viszont megszületett: Robina!


 
A médiahét újabb csúcspontjaként jöhetett a Fanni-show
! A Villahelyzetek körül forogtak a témák, első vendégeként Robin érkezett meg, akit azonnal újdonsült alteregójáról, Robináról faggatott. A beszélgetés ezután Edinával, majd Lacival bővült ki. Aztán jöhetett a sokk, a meglepetésvendég: Zsu! Fannit azonnal elfutotta a méreg, és tiszta ideg lett a rafinált látványától is. Nem is leplezte utálatát, mindenbe belekérdezett, amibe csak tudott. Persze Zsu is visszaütött, amikor csak tudott:
 

Tudod miért nem kedvelsz? Mert kisebbségi komplexusod van!

 
Ezek után persze még az Edina kontra Zsu ellentétek is újra előtörtek.
 
Ha lemaradtatok volna az Összefoglalóról, akkor nézzétek meg az RTL Moston!

 
#ValóVilág#smink#balhé#fanni#dennis#laci#edina#dóri#zsu

Címlapról ajánljuk