ValóVilág

Robin nehéz helyzetbe került

rtl.hurtl.hu

2015. január 29. 22:00

A Kihívás után kezdetét vette a szokásos kampányidőszak. Mindenkinek állást kellett foglalnia, hogy kit akar támogatni. Bár a döntés a többségnek egyértelmű volt, Robin mégis faramuci helyzetben találta magát.

A Villában javában zajlik a fürkész hét, ez pedig bizony azzal is jár, hogy figyelni kell a zászlóra még éjszaka is. A zászlóőrzés jelentésével viszont a többség nem igazán volt tisztában, sőt Fanni egyenesen leszarta. Azt hitték, elég, ha beviszik magukkal a szobába, majd amikor Dennis felvilágosította őket, hogy hogyan is kellene ezt csinálni, azt közfelháborodás követte.
 

„Nem gondolod, hogy emiatt egész éjszaka fent leszek?!”


Végül megszületett a nagy ötlet: bízzák a zászlót Macira, hiszen ő is teljes értékű villalakó. Reggelre aztán szembesültek a szörnyű ténnyel: a zászlónak nyoma veszett, és hamarosan azt is megtudták, hogy ennek bizony komoly következménye lesz. Fanni aranyosan megjegyezte, hogy ő bizony úgy szereti ezt a malacot, mintha a kisfia lenne, ezért nem is tud rá haragudni.



Dennis pedig bölcsen hozzátette:


„Kár, hogy Maci nem tud ugatni”


A villalakók később a TV előtt ülve értesültek az előző nap eseményeiről. VV Viki volt az, aki egy titokzatos nindzsa képében beosont a Villába és ellopta a fürkész zászlót.



Nem volt nehéz dolga, éjjel ugyanis mindenki édesdeden aludt, Macival az élen. A zajra senki sem ébredt fel, pedig Viki még a hűtőből sem volt rest elcsenni egy romlott süteményt. Fanni első mondata persze a meglepetés után az volt, hogy úristen mekkora melle van!


„Egy huncut nimfa ez a Viki”


A villalakók jót derültek az akción, majd közösen megbeszélték, hogy ki vállalja magára a büntetést. A bűnbak végül Robin lett, aki elismerte, hogy villamesterként az ő feladata lett volna a zászló őrzésére embert kijelölni, ezért úgy döntött, egyedül viszi el a balhét. Azt viszont, hogy a büntetés ilyen kemény lesz, egyikük sem sejtette. Robinnak el kellett hagynia a Villát, társainak pedig össze kellett pakolniuk a cuccait. Dennis és Dani teljesen maguk alá kerültek, nem akarták elhinni, hogy ez megtörténhet. Azt nem sejthették, hogy Robin nem ment olyan messzire, hiszen a fiúnak a Villát és a való világot összekötő zsilipben kellett várakoznia, tulajdonképpen a senki földjére került. A turpisság csak később derült ki, így a büntetés így mégis közös lett.

A villalakók végre egymás szemébe mondhatták, hogy kit tartanak érdekembernek. Nem is gondolkodtak rajta sokáig, megint a szokásos emberek kapták a jeleket, általában Fanni és Laci, de azért Robin és Edina is bezsebelt egyet-egyet. A legmegbízhatatlanabb címet végül Laci „nyerte meg”, aki szerint a többiek nagyon jól jártak azzal, hogy ő még itt van, hiszen itt ő lett a főgonosz, ő az, akinek minden hibája állandóan fel van nagyítva.
Fannit megvádolták azzal, hogy bár lehet, hogy érez valamit Dennis iránt, de nagy adag érdek is van benne, mire a Villa édibédije úgy reagált, hogy a közöttük lévő kapcsolat sokféle formát öltött már, több ez már, mint barátság, vagy szimpla szex, de az igazi érzelmeiket még egymásnak sem vallják meg, nemhogy másoknak. Majd Dennis is megmondta a frankót:
 

„Mindenkiben van érdek, hiszen ezt a játékot egyedül senki, de senki nem tudná végig vinni”


Robin és a féltékenység megint terítékre került, aki viszont elmondta, hogy nem az fáj neki, hogy Edinát elveszítette, hanem sokkal inkább az, hogy egy olyan emberrel van együtt, akitől sokkal több rosszat kapott, mint tőle. Majd hozzátette, hogy hiába adja itt a Laci a bűnbánót, nem hisz el neki semmit. Laci kapta a legtöbb fekete korongot, de erről csak az volt a véleménye, ha az érdekember címet Edina miatt kapta meg, akkor ezt a címet fogja a legbüszkébben viselni.
 

„Még a sz@rból is tudsz várat építeni, ügyes vagy!”


Dennis a szerdai Kihíváson Danit választotta ellenfelének. Edina és Laci megkönnyebbültek, Dani pedig nem tűnt különösebben meglepettnek. Hamarosan kezdetét veszi a kampányolás, előtte azonban a villalakóknak el kellett dönteniük, hogy kit támogatnak. A többség esetében a döntés egyértelmű volt, egyedül Robin került nehéz helyzetbe.

 
Az első támogatói cédulát Dennis Fanninak osztotta ki, majd egy szerelmi vallomást is rögtönzött mellé.
 

„Olyan mély érzések vannak bennem irántad, ami ha nem is itt, de a kinti életben ki tud majd bontakozni”


Dóri és Robin is kapott egy-egy cetlit, majd Dani osztottak ki a papirkáit, Edinának, Lacinak és Robinnak. Elérkezett hát a döntés pillanata, Robinnak választania kellett Dani és Dennis között. A romantikus lelkű srác végül az egész játékot vette figyelembe és azt az embert választotta, akivel a kezdetektől jó viszonyt ápol.
 
A döntéssel viszont úgy tűnik mégsem kötelezte el magát egyik oldal irányába sem, Dennisnek ugyanis rosszul esett, hogy Robin nem őt választotta, Edináék pedig azon méltatlankodtak, hogy most sem állt ki nyíltan Dani mellett. Laci vitte a prímet, aki szerint ebben a csatában most mindenkire szükség van, és nem akar csak azért elbukni egy feladatot, mert valaki nem teszi oda magát száz százalékosan.

Ha még több részlet érdekel, nézd vissza a teljes adást az RTL Moston.

 
#ValóVilág#kampány#robin#dani#dennis#dóri#fanni#laci#edina

Címlapról ajánljuk