ValóVilág

Edina kioktatta Fannit, aki zavarba jött

rtl.hurtl.hu

2015. január 24. 21:59

Szétoltották egymást a villalakók, majd magyarórán szóba jött a szerelem és a szellemi kielégülés, ami okozott némi meglepetést. Olyan szituban láthattuk Fannit, amiben még sosem!

A villalakók lóra pattantak és közben savazták egymást. Elsőként Edina ülte meg a hintalovat, az rögtön le is dobta. Visszamászott, Fanni pedig kezdte is a véleménynyilvánítást. Szerinte Edina az egyik legnagyobb színésznő a Villában és a Lacis románc sem igazi, legalábbis biztosan nem szerelmesek. Dennis érdekembernek tartja, mert mindig azokhoz dörgölőzik, akik épp ott vannak a toppon. Edina nem nagyon védekezett, de állítja, egy percig sem színészkedett a játék alatt.

Dennis volt a következő. Edina szerint a komisz nem vállalja a véleményét, mert nem akar konfrontálódni. A játéka pedig erőltetett. Úgy gondolja, a komisz ki nem állhatja Fannit, sokszor elküldené melegebb éghajlatra, de nem meri. Dennis fején tisztán látszott: persze, mondjad csak, számít a véleményed, csak nem nekem! Laci érti, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell, ezt Dennis adja is, de gáznak tartja, hogy a komisz megpróbált az előző szériákból összegyúrni egy karaktert magának. Gyávának tartja, mert nem megy bele a konfliktusokba. Dennis védekezésképp felhozta a szitut, mikor Laci ment utána nyalni.


„Jössz utánam, mint a Mónika show-ban”
 


 

„Tedd vissza a nyelvedet a Fanniba”


Reagált Laci a nyalizásra. Dennis nem értette, mi értelme a kiabálásnak, Laci szerint meg Dennis már unalmas.

Fanni málészájú, nagyképű, kétszínű, flegma gyereknek tartja a facért. Szerinte kicsit féltékeny Dennisre, mert ő a vezérbika.

Fanni is ráült a paripára, Edina kezdte is: Fanni el van szállva magától, elvesztette önmagát, és csak azért generál konfliktusokat, mert szerepelni akar. Nem cuki bolond, hanem gusztustalan. Szerinte adja inkább önmagát, ne akarjon extrás lenni! „Elárulok egy titkot, imádom a kamerát...Holnap Angelina Jolie leszek” Reagált Fanni. Laci szerint nagyképű az édibédi. Fanni úgy látja, hasonlítanak Lacival:
 

„Van egy gusztustalan, mocskos, alpári, kocsis, tanyasi szám. Ilyen vagyok”


Dani úgy gondolja, Fannival elszállt a ló:
 

„Anyukám, te elképesztően nagyképű vagy”
 

Dani sérelmezte azt is, hogy Fanni a levelében azt írta: kint hagyom a csicskákat. Dennis bevallotta, nem Fanni, hanem ő írta azt a bizonyos levelet, ami miatt szapulják a lányt. Fanni végül kijelentette, venni fog egy kamerát otthonra is, annyira megszerette, hogy nézik.

Borús, esős reggel virradt a villalakókra, de a zene és a tesióra gondolata feldobta őket. Edina egyből vitába keveredett a tanárnővel, nem akarta levenni a cicanaciját, nehogy lássák a csupasz seggét, ezért guggolnia kellett. A tornaóra felméréssel kezdődött. Laci a felülések közepette szembesült azzal, mennyire ellustult, de nagyon igyekezett:



Próbálták döntögetni rekordjaikat. Mindenki beleadott apait-anyait.


Jött a magyaróra, Edina már a jelentéskor mentegetőzött, nem akart felelni.


„Baromi ótvar az a kék köpeny Fannin”


Konstatálta a tanár úr, és megvizsgálta édibédi műszempilláit is.
 

„A szem műszempilla nélkül olyan, mint a mell bimbó nélkül”


Fejtette ki édibédi, aki nem érzi magát szépnek a pillák nélkül, a haja nélkül meg egyenesen sokkot kapna.

A szerelem és szex fogalmait taglalgatták, Fanni és Dennis fejébe egyszerre hasított a megoldás: orgazmus! Edina forgatta a szemét és a szellemi kielégülés szépségeit ecsetelte. Ami nem pont egy jó könyvtől volt, de volt. Fanni ilyennel biza még nem találkozott. Laci örül, hogy már nem csak hajtja a nőket, hanem tudja, milyen egy jó kapcsolat. Edina próbálta elmagyarázni Fanninak, milyen, ha az ember szerelmesen szeretkezik, nem pedig csak szexel. Fanni zavarba jött a témától, mert őt még sosem szerették és ő sem volt szerelmes, és felettébb zavarta, hogy Edina kioktatta. Dennis, hogy megvigasztalja a még sosem szerelmes lányt, megsimogattatta kiskomiszt.



Jött a töritanár, ő is simizett, de ő Maci malackát. Robin és Fanni fogalmazását hallhattuk. Fanni huncut nimfákról, tündérekről, szerelemről írt tündérfalvi irományát állva tapsolta a tanár úr, aki szerint egyetlen hibát vétett csak a lány, hogy nem hosszú barna hajjal írta le a nőt. Dennis el volt ájulva a csodaszép esszétől, majdnem elsírta magát. Matekórára csengettek be, Edina jelentett, majd jött a kőkemény geometria. Szelő, érintő, átmérő.
 

„A kör az, aminek nincs sarka”


Definiált Fanni, majd az összes egyenletet bevetette, amit ismert, de azt senki nem találta ki, mire gondolhatott a tanárnő. Végül diktált, a villalakók pedig körmöltek.
 

„A matek az minek? Számlafeladáshoz nem kell geometria!”


Szögezte le Fannika, majd jött a következő feladvány. Mondjanak olyan háromszöget, amelynek két derékszöge van! Dennis rajzolt bőszen a táblánál, végül Fanni rávágta a megoldást: olyan nincs is!

Szóval Dennis ezt „beszopóka, nyalókázta”.

Holnap a vizsgabizottság előtt kell bizonyítaniuk a villalakóknak, ráadásul nem is akármiért! A legjobb tanuló ugyanis lila kendőt kap, így a vasárnapi Kiválasztást is nyugodtan ülheti végig.

A teljes adást megnézheted az RTL Moston!

#ValóVilág#fanni#dóri#dani#dennis#robin#laci#edina#vv7#lilu

Címlapról ajánljuk