ValóVilág

Összecsaptak a szuperképességek, bejött a papírforma

rtl.hurtl.hu

2015. január 14. 22:00

Izgalmas nap volt a Villában. Beköltözött az új Maci, Dani kihasználta a szuperképességét, Laci és Edina összeveszett, Zsuzsa pedig hosszas mérlegelés után kinézte következő Párbaj-ellenfelét.

Dani alaposan fontolóra vette Robin felvetését, hogy levegye Laciról a lila kendőt. Sokat gondolkozott rajta, és egyre inkább úgy érezte, hogy Zsu inkább őt vinné Párbajra Edina helyett.

„Minek vigyem vásárra a bőröm Laci miatt?”

Szerinte viszont ez nem az ő meccse, nem neki kellene ezt megvívnia, és bár nem tart Zsuzsától, a végeredményt illetően egyáltalán nem lehetnek biztosak semmiben. Közben Robin elkotyogta Dani tervét Dórinak, aki éppen csak ki nem ugrott a bőréből örömében. Edina nem örült a döntésnek, hiszen félti Lacit, de ő ésszerűen játssza ezt a játékot, így megértette Dani indokát.

„Amit megígértem újévkor, azt tartom, akármilyen nehéz is”

Maci hirtelen és kényszerű távozásával egy hely megüresedett a Villában. Ez azonban nem maradt így sokáig, a villalakók ugyanis kaptak egy levelet, hogy hamarosan új lakó érkezik hozzájuk. Laci egyből megmondta, hogy ő bizony tudta, meg is álmodta, egy tetovált csaj fog bejönni hozzájuk.



Edina lelki szemei előtt már meg is jelent az újabb vetélytárs, akivel megint meg kell majd küzdenie imádott Lacijáért. Nagy volt persze a felháborodás, Fanni is károgott, hogy mennyire inkorrekt a játék felénél beküldeni egy új játékost. Amikor zöldre váltott az ajtó feletti lámpa, megjelent az új lakótárs, egy kismalac személyében.  Laci vitte be a kis állatot, meglehetősen szakszerűen.

„A malac kintre való, nem poénból van ekkora kabátja, de nagyon fain kis állat”

Maci tarsolyában mindig van egy újabb trükk, az egykori varacskos disznó visszatér közéjük egy igazi malac képében, aki stílusosan a Maci nevet viselte.



A meghitt pillanatot még Fanni beszólása sem tudta megzavarni, aki szerint ennek a disznónak szarszaga volt.

„Iszonyatosan meg volt ijedve, amit megértek, ennyi hülye közé bejönni, nem lehet egyszerű”

Miközben a kis Macit az udvaron terelgették,



kinyílt az ajtó, és besétált rajta egy srác, Dennis annyira megilletődött a váratlan vendégtől, hogy hirtelen azt se tudta, milyen rendezvényen van. A srác, Olivér megvárta, míg mindenki megjelent, majd egy borítékot nyújtott át Fanninak. Az édibédi mikor megtudta, hogy a kikért szépségnapját kapta most meg, egyből nyakába ugrott a fiúnak.



Kozmetikus, fodrász, manikűrös, fotós – egy egész csapat gondoskodott arról, hogy a Fannika a világ legszebb nőjének érezze magát.

„Adriana Lima elhúzhat a picsába”

A relaxálás közben Fanni sérelmeit is megosztotta Olivérrel, úgy érzi, hogy Dórival eltávolodtak egymástól, elfelejtette őt egy „fekete hajú, gonosz kis ribi” miatt. A gondok aztán hamar tova szálltak Fannitól, úgy érezte magát, mint Sandra Bullock a Beépített szépségben, és hamarosan a Villa-mennyországban találta magát. Ez az érzés csak fokozódott, amikor a fotós kamerája elé állt, meg is mondta, hogy neki volt a legjobb szuperképessége, még egy lila kendőért sem cserélte volna el.

Dani félre hívta Lacit a nyugiba, hogy közölje vele a döntését, hogy leveszi róla a lila kendőt. Edina szíve közben majd kiugrott a helyéről, egész nap tudta ezt az egészet, és nem esett jól neki így Laci szemébe mosolyogni, mintha mit sem tudna az egészről. Dani sokat gondolkozott rajta, főként Edina miatt, azt semmiképp sem szerette volna, ha a lánynak a hozzá két legközelebb álló személy közül választania kelljen. Laci viszonylag higgadtan vette tudomásul a döntést, de azt azért előre közölte, hogy se Danival, se Edinával nem lesz egy csapatban a továbbiakban.

„Ez nem volt korrekt dolog”

Amikor megtudta, hogy Edina ezt egész nap tudta, nem nagyon akart vele se beszélni, se együtt aludni. A tűzrőlpattant lány persze tiszta ideg volt emiatt, Laci végig se akarta hallgatni őt, amitől Edina teljesen kikészült.

 

Dani próbálta Edinát mentesíteni a felelősségtől, de nem nagyon ment neki. Szerinte Laci úgy viselkedett, mint egy durcás kisgyerek. Laci megfogadta, hogy innentől csak az ösztöneire fog hallgatni, és ha vissza is jön, egyéni játékba kezd. Bánatát Maci malacnak öntötte ki.

„Téged is jó helyre küldtek, egy csapat áruló közé”

Fanni pedig egy rá jellemző kommenttel összegezte a balhét:

„Ezek ölik egymást, a végén még benne leszek a TOP 6-ban, úgy, hogy ki se mentem párbajozni”

Majd megkezdődött a VV7 negyedik Kihívása. Mielőtt Zsuzsa közölte volna a döntését, felelevenítették, hogy kik miatt került rá a zöld kendő
, és hogy hogyan mérlegelt. Nem volt könnyű dolga, hiszen el kellett döntenie, hogy az eszére vagy inkább a szívére hallgasson és közben azt is mérlegelnie kellett, hogy ki ellen van a legnagyobb esélye visszajönni.

Végül sikerült dűlőre jutnia, az indoklás részét viszonylag gyorsan lezavarta, nagy meglepetés nem ért senkit, nem köpte magát szembe, így végül Lacira került a kék kendő.

Dani azt mondta, nem félelemből vette le a kendőt, ha arról van szó beáll Laci mögé is, és támogatja őt, ebből viszont a facér köszönte szépen, de nem kért.

#ValóVilág#fordulat#rtlii#új lakó#kihívás#zsu#dani#laci#fanni#dennis#dóri#robin

Címlapról ajánljuk