ValóVilág

Krisztiánnál eltört a mécses

rtl.hurtl.hu

2014. február 7. 22:00

Az őszinte fiú annyit ivott a betyár bulin, hogy mikor meghallotta a Titanic főcímdalát zokogni kezdett. Zsolti próbálta megvigasztalni, de a fiú csak tovább zokogott.

A szinglik éjszakája után egy különleges lehetőség nyílt a hajdúnánási fiú számára. Mivel Izával, ők nyerték meg a táncversenyt, eltölthetett egy romantikus vacsorát édes kettesben. Ez óriási dolog volt az őszinte fiú számára, mivel még soha életében nem vitt el lányt vacsorázni. Iza kezdetben elutasítóan viselkedett, de végül mégis feloldódott és a romantikus randevú egy habpartival végződött.

A reggeli ébredés után a lakókat csak az foglalkoztatta, hogy mi történt Iza és Krisztián között. Viki, Zsolt és Dávid a reggeli készítése közben megbeszélték, hogy milyen szemét Izabella, mert szerintük csak kihasználja ezt a szegény fiút. Krisztiánt Viki faggatta az estéről, Izát pedig Zsófi és Aurelio. A jó csaj elmondta, már megbánta, hogy ilyen közel engedte magához a fiút. Eközben a hálóban Krisztián Vikivel és Dorkával beszélte át a történéseket, és arra az elhatározásra jutott, hogy lezárja az Iza projektet.

A szinglik éjszakájának nemcsak nyertese volt, hanem vesztese is. Zsófit ugyanis egyik fiú sem kérte fel, és emiatt a cuki lány nagyon elszomorodott.
A fiúk elhatározták, hogy megpróbálják kiengesztelni és bókversenyt rendeztek. Egyesével kiálltak Zsófi elé és igyekeztek szépet és jót mondani neki. A cuki lány nagyon elérzékenyült a sok bóktól, majd hosszas gondolkozás után Aureliot hirdetette ki győztesnek.

Az este egy betyár partival zárult. A villalakóknak persze nem kellett kétszer mondani, mivel ők mindig készen állnak egy kis bulizásra. A parti elején minden rendben zajlott, egészen addig amíg Dorka el nem kezdte énekelni a Titanic slágerét, aminek a hatására Krisztiánból előtörtek az érzések.
#ValóVilág#valóságshow#dávid#laci#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk