ValóVilág

Csók-cunami a Villában

rtl.hurtl.hu

2014. február 3. 21:55

Aurelionak még várnia kell, hogy „ráharapjanak a harcsájára”, de a Villa csókkirálya címét már elnyerte.

Viki és Aurelio közös kávézással indította a napot. A nagyszájú lány persze nem bírta magában tartani, amit előző este Iza megvallott neki, és közölte a szájhős fiúval: tetszel Izabellának! Ez a szerelmi sokszög már Aureliot is sokkolta, eddig senkinek se kellett, most meg mindenki őt akarja.

Búcsúajándékokkal kedveskedtek a villalakók a két Párbajozónak. Mindenkinek választania kellett, hogy Lacinak, vagy Krisztiánnak szeretne emléket adni. Zsolti Lacinak adott, méghozzá egy láncra fűzött óvszert, Zsófi pedig egy hajtinccsel kedveskedett neki. Teo Krisztiánt lepte meg, méghozzá egy papírzsepkendővel, és arra kérte, hogy adja Lacinak, amikor elveszíti a Párbajt. Charlotte is az őszinte fiúnak kedveskedett, mégpedig egy mini batyuval.

Miközben a két párbajozó az esti összecsapásra készült, Aureliót csak a saját szerelmi helyzete izgatta. Úgy érzi, nem boldogul a lányokkal, és nem kapja meg azt a szeretetet, amire igazán vágyik, se Zsófitól, se Teótól. Zsófi próbált vele szót érteni, de a fiú faképnél hagyta és inkább bevonult a hálószobába, hogy Iza vállán sírja ki magát.

A ValóVilág 6 első Párbaja Krisztián győzelmével zárult. Aurelio és Józsi nem hitt a szemének mikor meglátta a Villa kapujában hajdúnánási cimborájukat és üvöltve ugrottak a nyakába. Krisztián a riportszobában elmondta, nagyon jól esett neki, hogy Izabella őt várta vissza, de nem érti, hogy miért az ő nevét mondta, ha nem válaszol a kérdéseire. Majd megfogadta, ahogy telnek a napok, úgy hódítja meg a villa jó csajának szívét.

Este bulit tartottak a villalakók, hogy méltóképpen megünnepeljék Krisztián Párbaj győzelmét. A buli főszereplője azonban nem az őszinte fiú volt, hanem Aurelio, aki hirtelen nem tudta, hogy egy szerájban, háremhölgyek gyűrűjében vagy inkább egy fülledt hangulatú gólyatáborban van. Egész este szájról szájra járt, először Teot, majd Zsófit, végül Izát is sikerült csókra bírnia. A buli végén azonban Dorka és Zsolt kapcsolata is egy magasabb szinte emelkedett a paplan alatt.
#ValóVilág#valóságshow#dávid#laci#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk