ValóVilág

Aurelio újra szerelmes

rtl.hurtl.hu

2014. január 23. 21:48

Új lány, új szerelem, ez is lehetne a Villa szájhősének mottója, aki az összes frissen beköltöző lányra rámozdult már, ez alól pedig a cuki Zsófi sem lehetett kivétel.


Az Összefoglaló természetesen az előző nap eseményeiről szólt, tehát még ott tartottunk a történetben, hogy a villalakók nem tudták, hogy Alexa esett ki a játékból. Ennek megfelelően nagy izgalommal ébredt mindenki, hiszen senki nem akart már a műsor elején távozni. A találgatás minden villalakónál elindult, Józsi a békéscsabai ismerőseiben bízott, Laci kijelentette, hogy akkor sem megy haza, ha elküldik, Charlotte és Simon pedig örök hűséget fogadtak egymásnak arra az esetre is, ha bármelyiküknek távozniuk kéne a VV6-ból.

A játékosoknak nem csak azt kellet feldolgozniuk, hogy valaki távozni fog a Villából, hanem azt is megtudták, hogy valaki érkezni is fog. A nyugiszobába vonulva a versenyzők egyesével elmondhatták, hogy milyen új lakótársnak örülnének. Zsolt és Iza is azt kívánta, hogy egy Izának megfelelő pasi érkezzen a Villába, más-más okokból természetesen. Iza magának szeretne pasit szerezni, Zsolt pedig már jó ideje arra vár, hogy Dorka és Iza kicsit külön választódjon a Villa falain belül, és így több ideje maradjon a kiszemelt szőkeségre. A szerelmes pár kivételével szinte mindenki egy számára ideális ellenkező nemű játékosnak örülne a leginkább. Aurelionak ez egy D-s mellű, bombasztikus seggű, könnyűvérű, befolyásolható lányt jelentene.

Miután a játékosok megtudták, hogy a szimpátiaszavazás alapján Alexának kell távoznia a Villából mindenki nagyon kiborult. Furcsa módon még azok is könnyeikkel küszködtek, akik nem álltak annyira közel az érzékeny lányhoz. A legnehezebben természetesen Teo viselte barátnője kiesését, akinek Charlotte nyitotta fel a szemét, hogy talán miatta, és a csókjuk miatt esett ki Alexa. A bevállalós lány annyira nem tudott mit kezdeni érzéseivel, hogy dühében többször beleütött a fürdő falába. Bár Teo nem akarta, hogy különösebben foglalkozzanak a sérülésével, később mégis elkerülhetetlen volt, hogy a ValóVilág stábja orvoshoz szállítsa, ennek a részleteit a következő nap Összefoglalójában láthatjuk.

Az érzelmes búcsú után a villalakók nagyon nehezen fogadták két új társukat. Az őszinte Krisztián, és a cuki Zsófi nem olyan fogadtatásban részesült, mint amilyet várt volna. Az első sokk után azonban mindenki lazult egy kicsit, és nyitott az újak felé. Aurelio elsőre fellélegezhetett, mert Teonak nem jön be Zsófi, később viszont fordult a helyzet, és a szájhős kezdett el nyomulni az a Villa cukijára. Zsófi nagyon diplomatikusan közölte, hogy nála mindenkinek van esélye, hiszen neki a belső fontosabb, mint a külső, ezt Aurelio természetesen úgy értelmezte, hogy „a csaj nagyon rajta van.”
#ValóVilág#simon#laci#dorka#alexa#iza#charlotte#józsi#aurelio

Címlapról ajánljuk