ValóVilág

Tombolnak a hormonok a Villában

rtl.hurtl.hu

2014. január 14. 7:02

Gyúrós Józsi izomzata egy kicsit összeesett, Aurelio férfiasságával szórakoztatta a villalányokat és beköltözött Dorka.

Először ébredtek a lakók a villában, ami a beköltözés utáni buli miatt nem ment könnyen nekik. Alexa próbálta kideríteni az este történéseit. Elsőként Zsoltot kérdezte, aki szerint, Charlotte-tal túllőttek a célon, túlságosan nyomultak és kellették magukat. Aurelio is hasonlóan vélekedett a dologról, szerinte az érzékeny lány nagyon könnyen adja magát, ami őt zavarja, mert szeret megküzdeni a választottjáért.

Ami pedig ezután következett, az bármennyire is hihetetlen, de nem egy olcsó szappanopera kihúzott jelenete, hanem maga a valóság – azaz a nagy lufis botrány. Előző nap ugyanis Simon megleckéztette Zsoltot, amit a macho fiú nem tudott szó nélkül hagyni. Elhatározta, hogy ő is kárt tesz a csodabogár egy személyes tárgyában, Aurelioval karöltve héliumos lufikra kötötte a fiú cipőjét és égnek eresztette. A lányok persze azonnal pártfogásuk alá vették Simont.

Ezután a villalakók játékos vacsorát rendeztek, melynek lényege, hogy kérdéseket tesznek fel egymásnak, és ha választ kapnak, megehetnek egy sushit. A játék során ismét bebizonyosodott, csak a szex körül forog az agyuk. Kiderült, nincs olyan fiú jelenleg a villában, akit Charlotte az ötszázas listáján valakihez is hasonlíthatna, Iza pedig eltudná képzelni Zsolttal a villalétet, de csak talán, és ezt nagyon kihangsúlyozta.

A lányok célkeresztjében egy új zsákmány tűnt fel azzal, hogy beköltözött gyúrós Józsi. Igyekeztek minél jobban megismerni a fiút, de a gyúrós csak flegmázott velük. Majd miután inni kapott megmutatta büszkeségét, a kigyúrt tesztét.

Este Alexa szülinapját ünnepelték a villalakók. A fiúk külön-külön kedveskedtek neki. Aurelio egy „helikopterezéssel”, Simon szegelni akart, gyúrós Józsi egy izgató tánccal, Zsolt pedig felsőtestét adta az ünnepeltek.

Majd elérkezett a pillanat és beköltözött a Villába a céltudatos Dorka
.
#ValóVilág#valóságshow#simon#dorka#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk