ValóVilág

Az esküvő híre felkavarta a lakókat

rtl.hurtl.hu

2011. december 13. 21:10

Angéla, Fecó kedvese a Villában járt, és elmondta a nagy hírt: esküvő lesz, méghozzá titokban. De ennek, csak Kinga és Csaba tudott felhőtlenül örülni!

A vasárnapi Boksz Gála után a lakók még mindig fájlalták tagjaikat, de jó híreket kaptak. Küldhettek üzenetet a családtagjaiknak, egy játéktelefonon keresztül, amit természetesen nem tudtak könnyek nélkül megállni. Seherezádé az egész családnak üzent. Elmondta, hogy "megverte" Királylány Kingát, és még Gergőért is izgult a Boksz Gálán. Azt is elmondta, hogy a fiúval ismét egyre közelebb kerültek egymáshoz. Az Alfahím húgát és családját köszöntötte. Elmondta, hogy a Villában tölti a karácsonyt, és, hogy mindenki nagyon-nagyon hiányzik neki. Attila édesapjának, édesanyjának és a nagyszüleinek telefonált. Mivel eddig a karácsonyt egyedül ünnepelte, és most kilenc ember társaságában fogja majd, elmondta, hogy furán érzi magát e miatt. Kinga nagymamájának küldött üzenetet. Elmondta neki, hogy nagyon szereti és örül, hogy benn lehet a Villában, most jól érzi magát, mert jobban kijön több villatársával is. Elmondta azt is, hogy sokat hisztizik, és kiabál de hozzátette, hogy:"hát ilyen az unokád". Attila és Kinga aztán meg is beszélték, hogy ki-kinek üzent. Fecó sírva üzent Angélának. Elmondta, hogy nagyon szereti őt, és gyermekeiket, és minden este és reggel rájuk gondol.

Pár napon belül ünnepi hangulat lesz a Villában. Míg Fecó tüdőszűrésen volt, addig Angéla bement a lakókhoz, és elárulta a nagy hírt: esküvő lesz, méghozzá titokban. A lakók izgatottan hallgatták, hogy részt vehetnek a dologban. Attila és Péter öröme nem volt olyan nagy, mint a többieké, de amíg ők puffogtak, Kinga és Eszter megmutatta Angélának a Villát. Veronika némi visszásságot vélt felfedezni a dologban, de Csaba hősiesen védte legjobb barátját. Kinga nagy öröme feldühítette Attilát, hiszen a Dumagép mostanában nem volt a szőke Cselszövő legjobb cimborája. Seherezádé elmondta, hogy Fecó már megkapta amit akart, ezért lehet, hogy legközelebb rá rakja majd a jelet, hiszen felesleges távol lennie még több időt a családjától. Kinga mérges lett a többiekre, hogy nem örültek felhőtlenül Fecó és Angéla örömének.

Ahogy az lenni szokott, a Kihívás előtt, a lakók most is tanácsot adhattak kiválasztott társuknak, Csabának. De ezúttal nem szemtől szembe, hanem egy hangtorzítós megafon segítségével. Gergő tanácsa, Darth Vederes tolmácsolásban az volt, hogy a fiúnak Esztert kellene kivinne. Fecó három embert is kiemelt, de szerinte Veronika lenne a legésszerűbb döntés. Azonban ha a szívére hallgatna, Esztert vinné. Veronika pedig Kingát ajánlotta. Csaba végül elmondta, hogy mire jutott: "ha a tanácsokra hallgatnék, veled mennék ki Fecó".

Seherezádé megígérte Gergőnek, ha megnyeri a boksz meccset kibérli kettőjüknek a D-matracot. A lány bevallotta Eszternek, hogy Gergőt egy próbának tenné ki, hogy "rámozdul-e". Eszter erre azt válaszolta, hogy mivel az Alfahím is "csak" egy hím, természetesen kapva kapna az alkalmon.

Vera ismét összetűzésbe került Attilával és Péterrel, akik szörnyű bosszút álltak a lányon. Kilakoltatták a nappaliba, méghozzá úgy, hogy cuccait egy zsákba gyömöszölték, és közölték vele, mostantól a nappaliban fog éjszakázni. Mivel Vera szekrényrésze kiürült, Péter bepakolhatott oda, amit kissé megszeppenve konstatált, hiszen "80 napig fiókokból élt".
#ValóVilág#2011

Címlapról ajánljuk