KERESÉS search-close

2011

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2011"

Nosztalgia: ilyen volt Vilmos és Katalin esküvője

Az RTL Klub szombaton, élőben közvetíti Harry herceg és Meghan Markle világraszóló esküvőjét. Az eseményt az adással egy időben és még utána is élőben követhetik az RTL Híradó weboldalán. Nem ez volt azonban az első, világraszóló lakodalom a királyi családban. 2011 áprilisában Harry bátyja, Vilmos herceg nősült. A szertartást akkor is élőben közvetítette az RTL Klub.

Orvosi csodák, szervátültetési magyar sikerek

Egy család, ahol egyszerre öt szerv cserélt gazdát, házaspárok, akik a másik gyógyulásáért bármely részüket odaadnák.
 

Ilyen, amikor az eszményi boldogság bőven 100 kiló fölött kezdődik

A Fókusz stábja öt évvel ezelőtt felkereste azokat a magyarokat, akik nemhogy nem vágynak diétára, de egyenesen szükségük van a méretes testre ahhoz, hogy a legjobbak lehessenek abban, amivel foglalkoznak.

Vajon hány napig bírja egy politikus bölcsis dadusként?

Öt évvel ezelőtt egy hétre egy bölcsődei gondozó bőrébe bújt a kecskeméti fideszes képviselő. Autó helyett biciklivel járt be dolgozni, és ezidő alatt megélnie is egy dadus fizetéséből kellett. Rendhagyó munkanapját a Házon kívül stábja kísérte végig.

Miklós kiborult, amiért a bulin teljesen lelakták az ágyát

Balázs orgiát rendezett nevelőapja lakásában, amit szerte hagyott óvszerekkel súlyosbított, Miklós pedig még arra is ügyelt, hogy ne égesse be a haverjai előtt.

Müller Péter öt évvel ezelőtt beavatott a titokba

Az író 2011-ben a Fókusz kamerái előtt beszélt arról, mit jelent számára, mikor új gondolat és könyv születik a fejében.

Püspökladány mellett jelent meg Jézus, mégsem virágzott fel a turizmus

Összesen 3700 milliárd forintot költöttek el a világon 2011-ben a zarándokló turisták. A Fókusz Plusz stábja öt éve ezen a napon annak járt utána, hogy a közel 300 millió ember, aki a csoda reményében kel útra, vajon mennyi pénzt költ el a magyarországi kegyhelyeken.

Gyerekek, akik rettegnek attól, hogy állami gondozásba kerülnek

Serdült Orsolya Hégető Honorka-díjas riportjában felnőttek helyett gyerekekkel forgatott öt évvel ezelőtt. Talán kevesen gondolnánk, de a kisebbek nagyon is képesek átérezni és megérteni a szüleik gondjait. A nyomasztó anyagi körülmények sajnos az iskolai teljesítményen is meglátszanak.

Tényleg öngyilkossági kísérlet volt Orsi balesete?

Juli nem csak azért látogatta meg a kórházban, hogy üdítőt és rágcsát vigyen neki, hanem mert szörnyű gyanú ébredt benne az életunt és szomorú Orsival kapcsolatban. Lehet, hogy valami sokkal rosszabb történt véletlen balesetnél?

Elvisnek sokkal több köze volt Magyarországhoz, mint elsőre gondolná

Öt évvel ezelőtt lázban égett Budapest, mikor felmerült, hogy közterületet nevezhetnek el a rock'n'roll királyáról. A rajongók persze örültek, azonban akadtak, akik abszurdnak tartották az ötletet, hiszen mégis mi dolga Magyarországnak egy amerikai sztárral? Pedig közel 60 éve segített a magyaroknak.

Összesen 41 év börtönt kaptak autórongálásért

A cigánygyilkosságok idején elszabadultak az indulatok. 11 embert összesen több, mint négy évtized szabadságvesztésre ítéltek, amiért kövekkel és botokkal támadtak egy arra cirkáló, általuk gyanúsnak vélt autóra. Az ügy kevés médiavisszhangot kapott, Ács Dánielen kívül nem sokan dokumentálták a bírósági tárgyaláson történteket. Öt évvel ezelőtt a Házon kívül stábja is az események nyomába eredt.

Milyen csupa színészlegenda között felcseperedni?

Jordán Adél nagyon jól tudja ezt, mivel igazi színészszülők lánya: apja Jordán Tamás és édesanyja, Lázár Kati is elismert színművészek. Kisgyerekként nem találta a helyét a kortársai között, végül ugyanaz lett a hivatása, mint a szüleinek.

Öt éve ezen a napon Keanu Reeves éppen Magyarországon volt

A Mátrix Neója két hónapig forgatta hazánkban legújabb filmjét. A Fókusz riportjából most tényleg mindent megtudhat róla, ha esetleg 2011-ben nem volt tévéközelben.

És az megvan, hogy a VV Szandikához írtak szerelmes népdalt?

Ha eddig nem tudta, érdemes minél hamarabb behozni a kulturális lemaradást! Szerencsére ha lejjebb görget, rögtön meg is teheti.

Márta Timi szeme láttára hajtott rá Nóra pasijára

Attila volt felesége négy éve Nóráékhoz költözött, ami miatt a jogásznő már egyszer kiborult, Márta azonban ezen a napon most szintet lépett, és Nóra lánya előtt dobta be magát, hogy szétválassza őket. Íme a balhé következő felvonása.

Önt is érdekli, mi vezette VV Zsófit a Rágógumi megírására?

Akkor ez a videó nagyon fogja érdekelni. A VV4 egykori játékosa a Fókusz Pluszban személyesen adott magyarázatot a rágógumizásról szóló dal keletkezésére, ami örökre beleégett a dobhártyánkba. Gondolná, hogy ez a fülbemászó opusz már öt éves?

Ilyen volt Zimány Linda szerelmi élete öt évvel ezelőtt

A Fókusz 2011-ben pontosan ezen a napon készített vele interjút, mikor még Dzsudzsák Balázs focistával járt. Aki kifejezetten arra kíváncsi, manapság mi van Lindával, itt rögtön utána is járhat.

Ennyire dühösnek ritkán láthatja Nórát

Kőkeményen dobta ki a lakásából Attila volt feleségét. Verbális cicaharc és ajtóvagdosás egy videóban!

Tényleg előre meg vannak írva az RTL-es realityk?

Egy jó kis valóságshow-kkal kapcsolatos összeesküvés-elméletért nem kell túl sokat kattintgatni a neten, az előre lezsírozott győztestől az alakváltó gyíkemberekig szinte mindenféle verzióban olvashatunk ilyet. 2011-ben a VV4 készítői úgy döntöttek, inkább bevallják az igazat ezzel kapcsolatban öt éve, éppen ezen a napon.

Valentin-nap After: VV Vera keményen idegállapotba került

Ezzel kiérdemelte a Mónikából jól ismert szakkifejezés használatát is. A VV5-ben a villalakók egy kiadós Attilla Show-val tettél fel a koronát a Bálint-napra. Öt éve ezen a napon Vera engesztelhetetlenül bepörgött Kinga nevének említéséről.

Berényi Claudia megkérte a pasija kezét

Nem csak a gazda és Benkő Dániel akart házasodni, hanem Berényi Zoltán özvegye is. Öt évvel ezelőtt éppen 3-án döntött úgy, hogy hivatalosan is összekötné az életét Valterrel. Sajnos a könnyfakasztó pillanatoknak további könnyzápor lett a folytatása, ugyanis Valter még a fiúkérés estéjén elhunyt. :((

Miért svéd az asztal, francia az ágy vagy spanyol a viasz?

Talán sosem gondolkodott idáig ezeken, mert annyira magától értetődőek. A videó, amelyből kiderül, hogy a nyelvészet valójában szórakoztató dolog, a franciák pedig még sosem hallottak a franciasalátátról.

Ebben a videóban Berényi Miklós cukiskodik!

A Kft. kőkemény vezetőjének acélszívét öt éve éppen ezen a napon ki más, mint Timike olvasztotta meg. Hiába, legbelül az igazi nehézfiúk lelke is hímzett porcelán, ha cuki kislányok közelébe kerülnek!

Öt éve Orsi elköltözött a Mátyás király térről

Novák Laci egykori élete párja éppen egy 30-ai napon intett búcsút a ház lakóinak. Búcsúzni ritkán vidám dolog, de ez a videó egész biztosan nem fogja lelombozni.

És az megvolt, mikor Vili bácsinak szexi táncot lejtett Gizi?

Nem csodáljuk, hogy még az ingmandzsettáján is lazítani kényszerült a kivillanó fehérneműpánt látványától. Szerencsés esetben már csak két nap van hátra szombatig, ezzel a videóval kellemesen rágyúrhat a pihenésre.

Mikrofonra cserélte harmonikáját Szabó Ádám

Szabó Ádám igazi meglepetésként érkezett a tehetségkutató válogatójára. A fiatal harmonikás a Csillag Születik 2011-es szériájában vált ismertté, most pedig új kihívásokat keres az X-Faktorban.

Mickey egér és Holdampf Linda lepte meg Kocsis Tibort

Kocsis Tibor gyerekkorában izgatottan várta az iskolakezdést, de leginkább a szülinapja miatt. Az ünneplés igazi fesztivál hangulatban telik, hiszen többen is szeptemberi születésűek a családban.

Kocsis Tibort nem zavarja a nagy korkülönbség

A 8:08 – Minden reggel keddi adásában műsorvezetőink arra keresték a választ, hogy mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között.

Összeszedtünk 2011 egy legjeit


szerző:
2012.01.04. 19:19
Összeszedtünk 2011 egy legjeit

A Fókusz riportereinek listája alapján összeállítottuk 2011 legmarkánsabb televíziós pillanatait. Amelyek eddig egyetlen kategóriába sem fértek be, de valami miatt úgy érezzük, nem tehetjük meg, hogy szó nélkül el ne menjünk mellettük még egyszer.

2011 legemlékezetesebb szakításai

Miközben mindannyian kicsit irigykedve tekintünk az úgynevezett álompárokra, azaz világsztárok közt köttetett házasságokra, nem gondolunk bele, hogy a hírességek élete sem fenékig tejfel.

Még meg sem születtek, máris sztárok lettek

Nem csak szakításoktól és újdonsült szerelmektől volt hangos a világsajtó, hanem a szerelmek gyümölcsei is szép számmal láttak napvilágot 2011-ben is.

Reflektor 12-01-02


szerző:
2012.01.02. 23:45
Reflektor 12-01-02

Reflektor: Nem csak szakításoktól és újdonsült szerelmektől volt hangos a világsajtó, hanem a szerelmek gyümölcsei is szép számmal láttak napvilágot 2011-ben is.

Tóth Gabi mikrofonpácban


szerző:
2012.01.01. 15:47
Tóth Gabi mikrofonpácban

A szilveszter éjszaka mókásan telt a Villalakóknak. Vendégül láthatták több híresség mellett Tóth Gabit is, akit Attila és Péter megviccelt. Ellopták a mikrofonját és csak egy új dal eléneklése fejében akarták visszaadni azt az énekesnőnek.

Csókcsata a Villában: Péter és Eszter aratott

A Villalakóknak az volt a feladatuk, hogy minél hitelesebben adjanak elő egy színpadra illő csókjelenetet. Mindenki remekül teljesítette a feladatot, Attila és Kinga még bónuszt is mutatott, de igazi csók csak Eszter és Péter között csattant!

Attila Verát várja vissza a Párbajról!

Attila korrepetálást tartott Verának. Az "óra" tárgya pedig a lány sértődékenységének kezelése volt. A nagy taktikus elmagyarázta Verának miként tudja csendben, saját magában elrendezni a dolgokat, hogy azzal ne hozza magát kellemetlen helyzetbe. Közben pedig Attila olyat mondott, amit eddig még sosem!

Életképek a Fókuszról, 2011-ből

A Fókusz a legszebb felvételeket gyűjtötte össze szerte a világból, ahol a kamerák megfordultak. Mi történt 2011-ben? A Fókusz életének klipje!

Gergőt széttépik a nők!


szerző:
2011.12.21. 22:30
Gergőt széttépik a nők!

Gergő áttörést ért el Seherezádénál, még soha nem kerültek ennyire közel egymáshoz. De Eszter bezavart a képbe, Gergőt kérte karácsonyra!

Fecó és Csaba videoüzenete lett a legszebb

A netezők ma arról nyilváníthattak véleményt, hogy melyik páros karácsonyi videoüzenete lett a legszebb.

Fecó barátsága nem őszinte a netezők szerint

A netezők ma arról nyilváníthattak véleményt, hogy szerintük Fecó barátsága őszinte-e.

Vasárnap este teljesült Kocsis Tibor álma

Az énekes lett a 2011-es X-Faktor győztese. Természetesen a Reflektor riportere is ott jár a döntőn, hogy beszámoljon a műsor kulisszatitkairól.

Veronika "porcica" lett!


szerző:
2011.12.17. 23:30
Veronika

Kingát vérig sértette Csaba, Fecó a fellegekben jár, Péter pedig azt jósolta, hogy január közepére teljesen beleszeret Veronikába.

Az esküvő híre felkavarta a lakókat

Angéla, Fecó kedvese a Villában járt, és elmondta a nagy hírt: esküvő lesz, méghozzá titokban. De ennek, csak Kinga és Csaba tudott felhőtlenül örülni!

Péter: Vera egyre szánalmasabban viselkedik

Attilának öt perc alatt sikerült befolyásolnia a többieket, hogy Csabára tegyék a jelüket. Közben Verának egyre nagyobb a szája, és továbbra sem vesz vissza heves stílusából.

Eszter sírógörccsel, Vera diadalittasan búcsúzott a ringtől

A Karrierista eleinte próbálta tartani magát, még egy mosolyt is ráerőltetett az arcára, végül Veronika vállán keservesen zokogni kezdett, miközben Vera és Fecó hosszan ölelte egymást örömében.

Fókusz 11-09-19


szerző:
2011.09.19. 20:20
Fókusz 11-09-19

Fókusz: Tünde háborúja - Győzelmet aratott Fluor Tomi felett, aki másfél milliót fizetett, hogy elkerülje a bíróságot. AZ X-Faktor hősei - A sorsolóbiztos, a pókember, és a családapa eddig nem látott családi titkai. Haláli légfodrász - Ibolya 4 kilóméteres magasságban, szabadesés közben nyírta le egy férfi haját! Az extrém mutatványt csak a Fókuszban láthatják!

Elfogadták a jövő évi adótörvényeket

Az Országgyűlés 259 igen, 104 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett elfogadta a 2011. évi adó- és járuléktörvényeket.

Jövő héten becsengetnek!


szerző:
2010.08.28. 21:01
Jövő héten becsengetnek!

Kétmillió diáknak és csaknem kétszázezer pedagógusnak kezdődik meg a 2010-2011-es tanév jövő héten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való