ValóVilág

Péter: Vera egyre szánalmasabban viselkedik

rtl.hurtl.hu

2011. december 12. 21:20

Attilának öt perc alatt sikerült befolyásolnia a többieket, hogy Csabára tegyék a jelüket. Közben Verának egyre nagyobb a szája, és továbbra sem vesz vissza heves stílusából.


A vasárnapi napon a lakók némelyike nem csak a bokszmérkőzések miatt aggódhattak, hanem a Kiválasztás miatt is. A nap folyamán azonban két ember, Veronika és Fecó kivételével mindenki a mérkőzésekre koncentrált inkább. Ehhez pedig Veronika és Fecó adott nekik erőt. Megbeszélhették velük a többiek, hogy ki milyen érzésekkel várja, és készült az esti mérkőzésre. Eszter úgy érezte, hogy "ütései erősek és pontosak", hibája alig van. Attila és Kinga pedig megbeszélték, hogy a Cselszövő szőke ciklon nagyot csalódott Fecóban. Attila elmondta neki, hogy ő már csak játszadozik a Dumagéppel, de a lányt megnyugtatta, hogy felé abszolút tiszta érzelmeket mutat. Kinga a meccs előtt félt attól, hogy ha megnyeri a meccset mindenki azt mondja majd neki, hogy Sehi keze sérült volt, ezért nyert. Mint azt azóta tudjuk nem így lett. Közben a lány elmondta Attilának, hogy nem igazán szokott jeleskedni, ezért nyerni szeretett volna.

A vasárnapi Boksz Gála eredményeit mindenki láthatta, azt azonban nem, hogy mi történik a kulisszák mögött. Ki-ki másképpen dolgozta fel a vereségét illetve győzelmét. Veronika és Fecó a Villában drukkolt a társaikank. Fecó nagyon örült Vera győzelmének, Veronika azonban a fejét fogta.
Közben elpityeredett mikor meglátta szerelmét, Cristofelt, és azt remélete, hogy még mutatja majd a fiút a kamera. Kinga természetéhez hűen, hisztizett, és kiabált, Eszter sem volt éppen a legvidámabb, és azon siránkozott, hogy Vera, biztosan a Vilában tölti a karácsonyt. Kinga a szaunában teljesen önkívületbe esve hisztizett, hogy nem az övé lett a meccs és a lila kendő sem. Kinga a fogvédőjét benn felejtve duzzogott, később Verával is összekapott.

Attila kapva kapott az alkalmon, hogy Csabi elveszítette a meccset Gergő ellen. Rögtön rá is vette a többieket, hogy tegyék a jelüket a Helyes pasira. Ezt a legtöbben meg is tették. Eszter megijedt, hogy ha Csaba kapja a jelet, őt viszi Párbajozni.

A lakók már két hete keményen edzettek, és dolgoztak saját fizikumukon. A remek eredmények megünneplésére pedig a meccsek nyertesei elkölthettek egy ünnepi vacsorát. Itt még frissében átbeszélték a tapasztalatokat, érzéseket és értékelték a meccseket. Attila és Péter ismét megölelték egymást, és gratuláltak a másiknak, Kinga pedig "nekiment" Fecónak, a Dumagép vélemyéne miatt. A kellemes vacsora hangulatába azonban Vera bezavart, és kellőképpen kihúzta a gyufát a többieknél. Ismét. Vera folyton Eszter orra alá dörgölte, hogy ő nyert. Péter szerint egyre szánalmasabban viselkedik.
#ValóVilág#boksz#2011

Címlapról ajánljuk