ValóVilág

Vera lett a közellenség a Villában

rtl.hurtl.hu

2011. december 9. 21:10

Tapintható a feszültség a Villában: egyrészt a vasárnapi bokszgálának, másrészt Vera őrjöngésének köszönhetően.

A játékosok gőzerővel készülnek a vasárnapi bokszgálára. Már csak azért is, mert aki meccset nyer, az automatikusan védettséget is szerez, így a gálát követő Kiválasztáson nem kaphat jelet.

Egy biztos, a Villalakók tegnap reggel még nem tudták, kivel kell majd bokszolniuk a gálán, azt azonban már igen, hogy ki az, aki ringbe léphet, és ki az, aki nem. Ezzel pedig valóságos közelségbe kerültek a meccsek. Ezért aztán az edzéseken nem csak testileg, de lelkileg is edzették magukat a játékosok. Megindult az agyalás, ki kivel bokszolna, és ki kitől fél. Bár Fecó pontosan tudta, hogy ő nem léphet ringbe vasárnap, mégsem pihent. Felvette a kesztyűt és edzőpartnerként segítette a felkészülést.

A gála okozta feszültség mellett Vera viselkedése is tovább borzolta az idegeket. Az Érzékeny lelkű lány ugyanis gyakorlatilag mindenkivel összebalhézott a Villában, aki az útjába került. Kötekedő énje kiverte a biztosítékot a lányoknál és a fiúknál is. Fecó volt az egyetlen, aki Vera mellé állt.

Vera viselkedése ugyan elviselhetetlen az utóbbi időben, de nem egyedül neki vannak rendezetlen ügyei a Villában. Éppen ezért a játékosok rendeztek egy talk showt, Eszter és Veronika műsorvezetésével. A csajok megpróbálták feltérképezni a Villán belüli viszonyokat, többek között újra szóba került Kinga és Attila kapcsolata is.

Az igazság pillanata egyébként tegnap este minden Villalakó számára eljött. Az a nyolc ember ugyanis, aki vasárnap ringbe lép, élő adásban tudta meg, kivel kell majd bokszolnia a gálán. Természetesen, a nagy bejelentés után elindultak a taktikai megbeszélések is. Péter és Attila rendkívül lelkesen elemezte a kialakult helyzetet, Csabát viszont félelemmel töltötte el a meccs gondolata. A ringben tilos a taktika, a ringen kívül viszont nem. Így aztán, annak ellenére, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy a meccsek végén kik szereznek majd védettséget, máris elindult a ValóVilág5 eddigi legnagyobb szervezkedése, melynek egyetlen célja: Verát kiejteni a játékból. A cél érdekében Eszternek nyernie kell Vera ellen vasárnap.
#ValóVilág#gála#eszter#kinga#boksz#csaba#veronika#vasárnap#gergő#vera#seherezádé#fecó

Címlapról ajánljuk