ValóVilág

Titkos légyottnak hitték a Villalakók Gergő mikulás-bevásárlását

rtl.hurtl.hu

2011. december 6. 21:10

A két lakó titokban hagyhatta el a Villát. Mikor a többiek rájöttek, hogy eltűntek, találgatni kezdték, mi lehet az oka ennek a kiruccanásnak? Kinga és Attila újra egymásra talált.


A lakók több mint egy hete edzenek, izzadnak és küzdenek saját akaraterejükkel. Vera elmondta, hogy már napok óta úgy érzi semmit nem fejlődik, csak stagnál. Ezt az edzője által "beígért" holtpontnak tudta be. Kinga úgy érezte, hogy minden akaraterejét össze kell szednie, hogy megüssön valakit. Eszter erősnek gondolja magát, és készen áll a küzdelemre, bár van még mit tanulni saját bevallása szerint.

Vera és Attila folyamatosan csipkedték egymást, ezért edzőjük Bunyós Pityu "összeadta őket". Egy hétig szövetségesnek kell lenniük, és támogatniuk kell egymást. Vera felajánlotta, hogy aludjanak együtt, ezt Attila visszautasította, mondván, ő akkor szagol, puszil és simogat is, amit a lány nem biztos, hogy jó néven venne.

Péter az ellenfeleit a jól bevált taktikájával próbálja majd legyűrni. Csabi gyenge pontjait kereste Eszterrel és edzőjével. Seherezádé állítása szerint apait-anyait bele fog adni, hiszen a mérkőzésnek nagy tétje van!

Attila napokkal ezelőtt megkérte Pétert, hogy segítsen a lánnyal való kapcsolata előmenetelében, amit a nagy taktikus meg is ígért, majd a háta mögött azt mondta Veronikának, hogy esze ágában sincs segíteni a fiúnak. A ringben azonban összekerült a nagy páros, Kinga és Attila. A fiú saját elmondása szerint furán érezte magát, hiszen három hete nem beszéltek. Kinga is hasonlóan gondolkodott. Péter pedig ezek után, mégiscsak leült Kingával beszélgetni Attiláról.

Fecó és Attila is megbeszélte, hogy a hősszerelmes fiú hogy érez a szőke Cselszövő iránt. Közben Péter tovább puhította Kingát, és elmondta neki, hogy az Összeférhetetlen mégiscsak "jó gyerek" és érdemes a szeretetre. Végül megtörtént a nagy áttörés. Kinga és Attila leültek beszélgetni.

A Villába is megérkezett a Mikulás! A lakók kifényesítették kis csizmáikat és gyermeki lelkülettel várták, hogy megérkezzen a piros sipkás. Veronika és Gergő kerti találkát kapott ajándékba, legalábbis a többiek így tudták. A kertben elhelyezett levélből azonban kiderült, hogy Gergő lehet a VillaMikulás, Veronika pedig az ő kis segítője. Ugrottak hát, hogy beszerezzék az ajándékokat, amit a többieknek szántak. A "Mikulás" és kedves kis manója boldogan tanakodtak, hogy mit vegyenek a többieknek, majd elindultak, hogy beszerezzék a kellékeket. Gergő a vásárlás után megállapította, hogy ő ugyan többet nem megy a lánnyal bevásárló-körútra.

Az éjszaka folyamán visszatért a Villába Gergő és Veronika is. A lány, mikor be akart feküdni a helyére, óriási meglepetés érte, Attila elüldözte onnan, egyenesen Peti ágyába, ahol Vera feküdt. A lány sértődötten visszamászott saját ágyába, ahova azonban Peti is követte, és hálás volt Attilának, hogy nem kell Vera mellett aludnia.
#ValóVilág#boksz

Címlapról ajánljuk