ValóVilág

Éva lett a harmadik finalista!

rtl.hurtl.hu

2011. május 1. 21:45

A ValóVilág4 utolsó párbajának győztese 51 %-kal Éva lett. Így Alekosz és Jerzy mellett a Törtető lány is bekerült a ValóVilág fináléjába.

Megkezdődött a ValóVilág4 utolsó párbaja: ez az összecsapás már régóta váratott magára, ez a mai Párbaj azonban nemcsak emiatt fontos, hanem amiatt is, hogy ez az utolsó akadály a finálé előtt.

A két lány párbaja előtt felelevenítettünk néhány emlékezetesebb pillanatot a Villalakók életéből, majd Anikó kétperces elköszönése következett. Miután a Rosszkislány elhagyta "ideiglenes" otthonát Éva búcsúzott el Alekosztól és Jerzy-től.

Rövid szünet után folytatódott a Párbaj: a ma este tétje nem más, mint, hogy Anikó és Éva közül ki az, aki ott lesz a fináléban. Pontosan ezért érdemes visszatekinteni az elmúlt hónapokra, hogy vajon melyik lány tett többet azért, hogy esélye legyen a fődíjra. Egy dologban Anikó biztosan megelőzi társait, ő volt az, aki messze a legtöbb Villafeladatban győzedelmeskedett.

Természetesen Anikó mellett Éva is kitűnt a társai közül, Ő az a Villalakó, aki a legkevésbé kerülte a konfliktus helyzeteket, amit gondolt, legyen az jó vagy rossz kimondta.

A Villalakók az elmúlt hónapokban elképesztő érzelmi hullámvasúton utaztak: a két lánynak is voltak meghitt, érzelmes, feszült és megtört pillanatai. Közben persze, egyre forróbb lett a hangulat a stúdióban, lassan beindult az adok-kapok: Éva kárörvendőnek nevezte Anikót, a Rosszkislányt viszont a Törtető lány közönségessége zavarta közös Villaéletük alatt a legjobban.

A folytatásban megtudtuk, vajon az exek kit küldenének vissza a Villába: Évát a legjobban az lepte meg, hogy Miló nem Őt szeretné a fináléban látni, ezzel szemben Anikó nagyon örült az egykori ValóVilág győztes véleményének.

A Párbaj vége előtt a szavazók és a Villalakók körében is 50-50% volt az állás. A folytatásban Balázs lezárta a szavazást, a ValóVilág4 utolsó párbajának győztese pedig Éva lett.

Anikó saját bevallása szerint nem szomorú, az elmúlt 154 nap sok mindenre megtanította, utolsóként Évától köszönt el.


Szavazz a finalistákra!

Végjátékához ért a ValóVilág4 és megkezdődött a végszavazás: a mesés fődíjért hárman indulnak harcba. A ValóVilág fináléja május 8-án, vasárnap lesz, addig lehet szavazni Évára, Alekoszra és Jerzy-re.

Így tudsz szavazni Alekoszra:


Ha azt szeretnéd, hogy ALEKOSZ nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd az ALEKOSZ nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 1-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

Így tudsz szavazni Évára:


Ha azt szeretnéd, hogy ÉVA nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd az ÉVA nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

Így tudsz szavazni Jerzy-re:


Ha azt szeretnéd, hogy JERZY nyerje a ValóVilág4 fődíját, akkor küldd a JERZY nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 3-as kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)

A ValóVilág 4 Párbaj/Kiszavazás szabályzata



Az esti Összefoglaló részletesen:

Ez lesz az utolsó Párbaj, az utolsó megmérettetés a finálé előtt. Éva már rutinos párbajozó, Anikó viszont még szűznek számít a párbajozás terén.

A Párbaj előtt azonban még összefoglaljuk, hogy mi minden történt tegnap: a szombati nap a házasság szent kötelékének jegyében telt a Villában. A lakók kisorsolták, hogy ki kivel alkosson boldog párt: Anikó Jerzy-vel, Alekosz pedig Évával kötötte össze az életét egy rövid ideig.

A szünet előtt a Villalakók házaspárokká alakultak. Éva és Alekosz hatalmi harcot vívó veszekedős párként, Jerzy és Anikó pedig boldog, fiatal házasokként jöttek-mentek a luxusbörtönben. Nem ment azonban minden zökkenőmentesen: a friss házasokra próbatételek is vártak. A Villába ugyanis megérkezett Csonka András és Valkó Eszter, hogy vicces játékokkal hozzák közelebb egymáshoz a Villa házaspárjait.

Este a férjek bebizonyították, hogy méltóak asszonyuk szerelmére, hiszen vacsorával kedveskedtek nekik. Az előkészületek nem sikerültek zökkenőmentesre, hiszen a házastársaknak kellett kiválasztaniuk egymás ruháit is, és természetesen Alekosznak és Évának ez sem ment könnyen. Egy biztos: az este végére teljesen összemelegedtek a párok.
#ValóVilág#vacsora#párbaj#kihívás#főnyeremény#anikó#jerzy#eva#alekosz#kiválasztás#finálé

Címlapról ajánljuk